Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
nie , trzeba rozebrać osłonę klapy bagażnika i powyciągać kable ( kilka kostek trzeba rozebrać bo nie mieszczą się i ich nie wyciągniesz ) i rozebrać kanapę i panel podszybia- za lewym głośnikiem jest kostka i wtedy całą wiązkę masz w domu - kupić kilka kabelków , osłony termokurczliwe i już
No i oczywiście okazało się, że wszystkie moje elektryczne problemy są spowodowane fantastycznymi kablami w klapie. 3/4 kabli przetartych, połamanych i zwartych do kupy. Masakra.
Na razie doraźnie zaizolowałem jeden zlutowałem i termokurczliwą osłonę dałem. Tam by trzeba wstawić jakieś przewody giętkie, niełamliwe ale jakie?
Moim zdaniem, giętkie i niełamliwe to są ...zwykłe nowe przewody zwłaszcza, że nie są specjalnie grube kable w tej wiązce. Załóż nowe kable i polata z 10 lat spokojnie.
Ja miałem ten sam problem, kable były poprzecierane i wystarczyło nimi poruszyć żeby bagażnik się otworzył. Napisz do kogoś kto sprzedaje na forum całą wiązkę jeżeli nie masz czasu a jak masz to baw się, ale trochę tych kabelków jest.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.