Wymiana dysz spryskiwaczy

Tak, właśnie takie, tylko ja miałem niby oryginalne skody, ale zamiennik dobrej jakości tez powinien dać rade :-)

Panowie jak spryski lamp odłączyć? Bezpiecznik jakiś wyjąć? Przy zbiorniczku dosyć ciasno nie mówcie że wtyczke od silniczka trzeba wyjąć...

Przecież zakładałeś juz temat o tym. Skoro nikt nie odpisuje to znaczy ze nie zakładał.

moze razem z ogrzewaniem szyby tyl ?
w sumie to nie wiem czy tak nie bylo w gt z grzanymi dyszami spryskiwaczy szyby

W fordzie Focusie są włączone cały czas jak zapłon. Czy mógłby się wypowiedzieć ktoś kto ma podgrzewane dysze w swoim aucie nie koniecznie alfie (np. w służbowym)

caly czas raczej nie powinno grzac bo moze przedobrzyc. ewentualnie z jakas czasowka tak jak szyba tyl.
zerkne do elearna jak mnie ochota najdzie i zobacze jak to jest w gt

jezeli w fordzie grzeje non stop po zaplonie to wg mnie rozwiazanie glupie - po kiego ....uja np grzanie dysz w srodku lata?
Chyba lepiej odmrazac dysze wraz z szyba jednak

a jak nie zerkne to zawsze mozesz zrobic to sam :-)
jak moje linki do elearn ( podawane w temacie o elearn w dziale gt ) juz nie aktywne to wrzuce ponownie :-)

Te od Skody też pracują cały czas więc chyba to będzie najlepsze rozwiązanie. One mają znikomy pobór prądu.

Podczas ostatniej jazdy na autostradzie jeden mi zamarzł, moje poirytowanie było duże dlatego pomyślałem o podgrzewanych.

Amortyzatory
Powrót