Montaż kamery cofania

bartezz28

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166
Witam jestem tu nowy więc proszę o zrozumienie. Posiadam Alfe Romeo 166 2.4 i mam pytanie chciałbym założyć kamere cofania i czy da radę podpiąc pod wyświetlacz tzn radio i drugie pytanie chciałbym podpiac mp3 do radia by nie uzywac zmieniarki bo na dołku przerywa jak to zrobić ?? z góry dziękuje

masz temat podwieszany ktory ma 28 stron ciezko poczytac?

Zeby podłączyć MP3 musisz poczytac podwieszony temat o AUX w ics. Prosta sprawa.

dareme89 jestem tu nowy więc zrozum. Masa625 podeślij link i gdzie sie szuka podwieszane tematy?

Wchodzisz w dział 166 i pierwsze tematy z góry są podwieszone tematy:)

Posiadam Alfe Romeo 166 2.4 i mam pytanie chciałbym założyć kamere cofania i czy da radę podpiąc pod wyświetlacz tzn radio

Tzw. radio w 166 to ICS (Integrated Control System). Tak, da się podpiąć sygnał RGB pod ICS, ale to wyższa szkoła jazdy - nie wiem, czy ktoś na forum to ogarnął, generalnie ludzie na świecie to robią - można podpiąć DVD, oglądać filmy itd.
https://www.youtube.com/watch?v=9fYZybdNdPY

Wygląda na to, że to ktoś z forum :)

Jak masz tylko urządzenie "wypuszczające" obraz w RGB (np euroscart) to jest bułka z masłem. Gorzej z innymi formatami. Wtedy trzeba zrobić sobie konwerter (to już nie jest dla przeciętniaka proste) albo kupić gotowy co już nie jest tanie.
Ogólnie bartez wykazujesz się skrajnym lenistwem bo tematy o tym masz prosto przed gałami jak tylko wejdziesz w dział 166......

Amortyzatory
Powrót