Koszulki 166

SlaSH7

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 166 3.0 v6 24v + LPG
Witam.
Z góry przepraszam jeśli nie w tym wątku powinienem to umieścić.
Znajomy zobaczył jak wygląda moja mała i z nudów zrobił coś takiego received_937847522919492.jpgreceived_937689509601960.jpg
Silnik nie ten co prawda ale jak to mówią "się przerobi " ;)
Czy ktoś jest chętny na takie coś albo ma inny pomysł ? Mi to się w sumie podoba czemu nie tylko im więcej osób tym taniej :)

Pomysł fajny. Wydaj mi się tylko że będzie jak zwykle z koszulkami że jednemu nie pasuje wzór, innemu kolor, a to będzie boksowanie z ceną, a to milion pytań o materiał. W rezultacie znajdzie się garstka chcących kupić i to jeszcze o rozbieżnych gustach :lol: tak to zwykle bywa. A na dodatek temat rozrośnie sie do dziesięciu stron i pytania zaczną padać od początku bo wiecznie komuś się nie chce czytać.
Ja to bym widział tak.
Dogadujesz z kumplem kilka projektów nie rzutujących na cenę i wykonalność (czyli żeby poszły w jednej serii), ewentualnie kilka odrębnych wersji.
Jakość materiału (gramatura, marka)
Rozmiarówka.
Cena detaliczna (w nawiasie grupowa przy minimalnej ilości zamówienia).
Koszty wysyłki.
Odpowiedzialna osoba finansowo i logistycznie.

Tylko w ten sposób będzie można pogrupować zainteresowanych. Każdy będzie widział ile to kosztuje i co za to dostanie. Tak że albo się zbiorą albo kupią indywidualnie.

Ja poproszę XXL.Jak coś to jeden klient już jest:D

dobra Marku dzięki za radę i pędzę po 4pak dla kumpla żeby wziął się do roboty :D

czarna miodzio;) z tyłu fajnie by było dać nasze logo:) jak by co to biorę L , a jak zrobicie koszulki dziecięce to taką samą tylko czerwoną na 140 cm

Aż tak Ci się od czerwca przytyło ? :D

Ja biorę XL z serii tej czarnej :))

Nie przytyło:P Trzymam formę na jednym poziomie .Ale wkurza mnie ostatnio chińska rozmiarówka , gdzie nawet firmowe ciuchy w rozmiarze XXL zdarzają się jak na ośmioklasitę a nie jak na chłopa o średniej krajowej wzroście i wadze.A propo jakby koszulki miały wypalić-to może w trochę lepszym gatunku co ostatnie dałoby radę załatwić? "Czerwcowa" nie wiem jak Wasze , ale moja po kilkunastu praniach nie wygląda już najlepiej:(

Nie przytyło:P Trzymam formę na jednym poziomie .Ale wkurza mnie ostatnio chińska rozmiarówka , gdzie nawet firmowe ciuchy w rozmiarze XXL zdarzają się jak na ośmioklasitę a nie jak na chłopa o średniej krajowej wzroście i wadze.A propo jakby koszulki miały wypalić-to może w trochę lepszym gatunku co ostatnie dałoby radę załatwić? "Czerwcowa" nie wiem jak Wasze , ale moja po kilkunastu praniach nie wygląda już najlepiej:(
Owczar -dlatego moja leży w opakowaniu ;) a swoja powinieneś prac w perwolu :edziahaha:

Koszulka podoba mi się mega ta z czerwca, nawet była zakładana specjslnie jak z Czesiem po Audicach jeździliśmy, ale dokładnie.. Po kilku praniach Noe jest ciekawa.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ja przerobiłem już masę koszulek i kubków. Niestety pomimo że zawsze wszyscy zapewniają że będzie super pięknie to i tak na przestrzeni tych wszystkich lat wnioskuję że to loteria. Tak samo kubki. Niby ta sama technika a co partia to inna jakość i trwałość. A jak już po paru latach okazuje się że coś jest dobre to do producenta już nie dotrzesz :) i tak się koło zamyka.

Marek. A co jeśli kupić swoje koszuli, białe, konkretnego rozmiaru, i dać je po prostu do nadruku, hm?

Ale to chyba właśnie chodzi o ten nadruk. I sama technika nic nie oznacza bo pomimo tej samej metody jedne spierają się szybciej, inne później. Może kantują na pigmentach, albo zmęczone maszyny mają. Nie wiem. Jedno jest pewne. Pewność czy jest dobre będziesz miał dopiero jak przetestujesz po roku lub kilkudziesięciu/kilkuset praniach.

Ja nie mam problemu z napisami, są w świetnym stanie, aczkolwiek bluzka zrobiła się taka szmaciana

Ja nie mam problemu z napisami, są w świetnym stanie, aczkolwiek bluzka zrobiła się taka szmaciana

o to mi właśie chodzi

A co Marku do kubków-to na razie bez zastrzeżeń.Bombowe!

Niestety firmy za bardzo nie chca "swoich koszulek". Jako ze nienawodze koszulek z wysokim kolnierzem ( jak np zlotowe byly ) to proponowalem ze sam kupie np w h&m zwykly bialy tshirt i zaplace jak za cala usluge, niestwty nie znalazlem firmy ktora by sie zgodzila, nawet kolega z forum nie chcial tak zrobic.

Amortyzatory
Powrót