H
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Dałem Ci taką odpowiedź. Ale Tobie nie o to chodzi. Chcesz iść na łatwiznę kosztem innych. I nie pisz że jakbyś dłużej jeździł to zrobiłbyś na cnc bo co to zmienia? I tak spieprzyłeś lampy i silniczki. Zrobiłeś gorsze druciarstwo niż robili za czasów syrenek i braku części zamiennych. W dodatku chwalisz się o zgrozo inżynierem a to już woła o pomstę do nieba.Nie otrzymałem żadnej konstruktywnej uwagi
...no dobra jestem ciuleaem i dyplom znalazłem w śmietniku ,prostuje brzeszczoty z odzysku nadając im nowe uzębienie hartuje je kolejnie żarem z papierosa i dzisiaj naprawiłem papcie zszywaczem ... wogle jestem całkowicie niepoważną osobą.Dałem Ci taką odpowiedź. Ale Tobie nie o to chodzi. Chcesz iść na łatwiznę kosztem innych. I nie pisz że jakbyś dłużej jeździł to zrobiłbyś na cnc bo co to zmienia? I tak spieprzyłeś lampy i silniczki. Zrobiłeś gorsze druciarstwo niż robili za czasów syrenek i braku części zamiennych. W dodatku chwalisz się o zgrozo inżynierem a to już woła o pomstę do nieba.
Przypomnę jeszcze raz. Za pare dych albo stówkę zrobiłbyś to jak należy. A Ty nie jesteś inżynierem tylko druciarzem z dyplomem kupionym tam gdzie Seba napisał. Sam tytuł (a w zasadzie pierwsze słowo) wskazuje na wątpliwe pochodzenie tego dyplomu. Nie chodzi o przebieg auta, stan. To zupełnie nie są broniące Cię argumenty. Ale sam fakt co zrobiłeś i jeszcze się tym chwalisz.
Ja jestem ciekaw czy znajdzie się w tym temacie ktoś kto Ci przyzna rację. Czy jest więcej takich jak Ty
Mariana nie liczę bo on się coś dezaktywował. Chyba wyciął już tyle rzeczy że alfa przestała jeździć :sarcastic:
To cyganie jeszcze istnieją w Polsce?Co sie tera ludzie czepiaja ze do szkoly chodzilem?!bosszee ...a chodzilem niestety niektorzy nie graja co dzien godzinami w bezsensownego Countera budzac sie po 10latach z reka w nocniku dogryzajac pozniej nawet kobiecie w warzywniaku..Ty tak na serio? Kupiles ten dyplom inżyniera na pchlim targu od cygana? Xenony mają automatyczna regulację położenia bez możliwości recznej zmiany. Więc dalej czekam na odpowiedź jak to ,,ztóninkowałeś"?
wyklekotał i zadymil JTD
To cyganie jeszcze istnieją w Polsce?Co sie tera ludzie czepiaja ze do szkoly chodzilem?!bosszee ...a chodzilem niestety niektorzy nie graja co dzien godzinami w bezsensownego Countera budzac sie po 10latach z reka w nocniku dogryzajac pozniej nawet kobiecie w warzywniaku..