seblucz
Nowy
Witam
Jest w mazowieckim sprawdzony warsztat regenerujący wahacz przedni dolny ? Ew. wysyłkowo na wymianę?
Jest w mazowieckim sprawdzony warsztat regenerujący wahacz przedni dolny ? Ew. wysyłkowo na wymianę?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Trafiłeś akurat, bo właśnie wróciłem z takiego zabiegu, robiony był sam sworzeń, 100 zł. Polecił mi użytkownik @rafal0717
http://www.blonski.com.pl/
Pokaż załącznik 192915
Mogą zrobić razem z tulejami, ja akurat miałem nówki sztuki to nie wymieniałem
Jeśli chodzi o sworzeń, to sam trzpień z kulą zostaje stary, oni wymieniają tylko ten środek z tworzywa. Szkoda, że nie poszedłem popatrzeć przez ramie jak oni to tworzą![]()
Ja zrobiłem juz ok 35kkm na regenerowanych i na razie jest ok.
u tego gościa co wrzucił Tomtrz za zrobione kompletni przednie dolne 350zł komplet
Mogą zrobić razem z tulejami, ja akurat miałem nówki sztuki to nie wymieniałem
Jeśli chodzi o sworzeń, to sam trzpień z kulą zostaje stary, oni wymieniają tylko ten środek z tworzywa. Szkoda, że nie poszedłem popatrzeć przez ramie jak oni to tworzą![]()