• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprężyny z pakietu Ti do 166

• Autor wątku Autor wątku Loco
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Aż tak źle? No cóż, muszę przemyśleć w takim razie. Cena zachęca, ale co rok się tego nie kupuje w sumie. Do wiosny mam czas na przemyślenie tematu :)

Są twarde jak beton, auto przestaje być sprężyste. Między nimi a eibachem to przepasc

No to faktycznie, jeździłem co prawda poprzednim autem na gwincie więc wiem co to znaczy twardość, ale od 166 oczekuje się jednak czego innego :D

Prosze pierwsze foto Ori TI na drugim Nizej -60 H&R. Jest twardo, ale dla mnie akceptowalnie. Za to wizual i prowadzenie w zakrętach bajka. Zawsze cos za cos, choc nawet fabrycznie odbiegała od standardów limuzyn :P

IMG_20160710_201123.jpgIMG_20160827_174143.jpg

Szczerze to na przodzie nie widać różnicy :sarcastic: a tył jakbyś ziemniaków napakował :) jak to drugie to jest -60 to ja mam chyba -120 :sarcastic:

Mam nadzieje , że osiągnę efekt jak u Ciebie gonzo , w alfie zawitały już tarcze na przód zimmeran sport coat, wygłuszenie drzwi pod audio leży w domu i czeka. Tak, że aby do wiosny i zabawa się zacznie :) :)

Myślę, że eibachy to bezpieczny wariant. Masz pewną jakość i na pewno pasują. Komfort jak na 18" super. Cena tez nie jest jakaś kosmiczna.

Hmm to jest pytanie za 100 punktów :D Nie mam pojęcia. Do -30 można zakładać seryjne więc jest duże prawdopodobieństwo, ze takie mam.

Amortyzatory
Powrót