HSF3Design dla 166 - zestaw naprawczy kierunkowskazów.

Witam. Potrzebuję ponownie nowy zestaw naprawczy. Wysłałem także wiadomość prywatną. Proszę o info. Pozdrawiam.

Komu, komu bo robię kolejne zapisy. Wiem, że kilka osób do mnie pisało w sprawie tych zestawów i z góry przepraszam że nie doczekały się odpowiedzi. Brak czasu robi swoje. Ale z racji że zakupiłem dwie nowe 166 :) i mam w nich do ogarnięcia kierunki więc będę robił serie dla siebie. Kto się chce dołączyć - zapraszam. Cena 40zł plus wysyłka.

ZALEGŁE proszę się przypomnieć bo wyczyściłem skrzynkę :(

Odgrzewam... przydał by mi się zestaw do mojego zakupu :)

Witam,

Mam już gotowy i przetestowany zestaw naprawczy przełącznika kierunkowskazów. Zestaw rozwiązuje problem nie odbijających kierunków raz na zawsze. Żadnego podklejania ani tym podobnych. Do elementu dołączona jest instrukcja z zdjęciami jak element wymienić. Czas operacyjny ok 40 min. Ponieważ nie mam możliwości przetestowania jak się element będzie zachowywał za 5 lat czy więcej dla forumowiczów udzielam na niego dożywotnią gwarancję. Jak się zepsuje to odsyłasz mi stary zepsuty a ja wysyłam nowy. Cena 30zł plus wysyłka listem. Nie wiem ile kosztuje list ale pewnie nie wyjdzie więcej łącznie niż 35zł. Więcej info na maila lub PW.

Pokaż załącznik 202983
Proszę o namiary jak można zamówić taki zestaw naprawczy ?
skalnymotorklub@gmail.com

Witam,

Mam już gotowy i przetestowany zestaw naprawczy przełącznika kierunkowskazów. Zestaw rozwiązuje problem nie odbijających kierunków raz na zawsze. Żadnego podklejania ani tym podobnych. Do elementu dołączona jest instrukcja z zdjęciami jak element wymienić. Czas operacyjny ok 40 min. Ponieważ nie mam możliwości przetestowania jak się element będzie zachowywał za 5 lat czy więcej dla forumowiczów udzielam na niego dożywotnią gwarancję. Jak się zepsuje to odsyłasz mi stary zepsuty a ja wysyłam nowy. Cena 30zł plus wysyłka listem. Nie wiem ile kosztuje list ale pewnie nie wyjdzie więcej łącznie niż 35zł. Więcej info na maila lub PW.

Pokaż załącznik 202983

Odezwij się do mnie-> temat jest równiez reaktywowany niżej z dopiskiem [3dEngPrint] tam pisze po kolei co potrzebne do zrealizowania zamówienia

Wątek '[3dEngPrint][SPRZEDAM]Element naprawczy mechanizmu odbicia kierunkowskazów' https://forum.alfaholicy.org/thread...zy-mechanizmu-odbicia-kierunkowskazow.185918/

Tutaj masz wątek reaktywacyjny , który dotyczy tego.elementu , w wiadomosci prywatnej wyslij info : nr tel. Email, nr paczkomatu i ile potrzebujesz , a ja w i formacji zwrotnej wysylam calkowitą kwote z przesylka i tytuł do przelewu wraz z danymi . Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót