Ja niestety poległem, nie mogłem zdjąc kierownicy, dopiero w przyszłym tyg. ogarnę ściągacz.
Ja niestety poległem, nie mogłem zdjąc kierownicy, dopiero w przyszłym tyg. ogarnę ściągacz.
Był: Fiat Siena 1.6 16v; Alfa 156 1.9 JTD; Alfa 156 2.4 JTD; Fiat Stilo 1.9 JTD 115KM Jest: Ford Mondeo mk4 2.0 TDCi i Alfa 166 3.0 v6 ( http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ml#post1714704 )
Co do grubości to faktycznie mogło być ciut za grubo. Różnica w grubości między elementami to ok 0,3mm taką tolerancje na skurcz ma materiał. Wygląda na to że w poszczególnych elementach mogło to robić już znaczącą różnicę. Już to poprawiłem w projekcie. Nie ma możliwości takich rzeczy przewidzieć wcześniej. Za to wielkie sorki.
Co do gumeczki to w moim elemencie jest na nią miejsce. Ja u siebie przełożyłem i stwierdziłem że nie ma różnicy w działaniu a samo przełożenie jest mega upierdliwe dlatego pominąłem to w instrukcji. Kierunki odbijają głośniej ale wynika to z zmienionej konstrukcji elementu i materiału a nie z powodu braku gumeczki.
HSF3Design
Projekty, prototypowanie, wydruki 3D
NOCTUO - filamenty do druku 3D
email: duzepuzzle@gmail.com
mam:
Auto projekt: AR166 3.0 CF2 '99 Blu Odissea
Daily: AR166 2.0 V6 TB '99 Aurora
na części:
AR166 3.0 CF3 '02 - srebrne
Spoko, pojeździłem, posłuchałem, wszystko działa jak powinno i nie jest głośne.
Za to próba oduczenia się nawyku odbijania manetki ręcznie idzie słabo![]()
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Chyzioslaff a powiedz mi...bo pisałeś kilka stron wcześniej że masz już gotowe przełączniki z nowymi języczkami zespolone z tempomatem. Czy jak ja nimom tympomata to kupując ten zestaw mam możliwość montarzu i posiadanie tempomtu czy trzeba coś jeszcze dokupywać,lutować i przerabiać
HSF3Design
mam:
na części:
[MENTION=34986]Chyzioslaff[/MENTION] - zobacz na PW proszę bo nie wiem czy dostałeś mój adres do wysyłki?
HSF3Design
mam:
na części:
Chyzioslaff, wysłałem PW w sprawie zamówienia kompletu naprawczego.Możesz potwierdzić czy wiadomość dotarła?
No i sam jestem ciekaw czy wysyłki już poszły, bo odpowiedzi na pw brak:/
Wysłane z mojego Meizu mx5 przy użyciu Tapatalk.