Tylne górne mocowanie amortyzatora Alfa 166

no już bym przebolał te pare setek ale i tak to jest tylko prawa strona a potrzebuje obie... ktoś wyżej pisał ze po obcięciu tego bolca pasuje na obie ale jak sie temu przyglądam to mam wrażenie ze poduszka w środku jest pod lekkim kątem względem części montażowej do karoseri

no już bym przebolał te pare setek ale i tak to jest tylko prawa strona a potrzebuje obie... ktoś wyżej pisał ze po obcięciu tego bolca pasuje na obie ale jak sie temu przyglądam to mam wrażenie ze poduszka w środku jest pod lekkim kątem względem części montażowej do karoseri
Poduszka jest równa, a to pochylenie, o którym piszesz powoduje chyba ten gumowy pierścień między poduszką a sprężyną.

Odgrzewam kotleta... Temat ten sam, poszukiwane górne mocowania tylnych amortyzatorów, ktoś coś? albo ktoś kogoś zna? Temat pilny - auto na podnośniku a tu kicha z dostępnością taka że głowa mała, w ASO też nie ma...

Odgrzewam kotleta... Temat ten sam, poszukiwane górne mocowania tylnych amortyzatorów, ktoś coś? albo ktoś kogoś zna? Temat pilny - auto na podnośniku a tu kicha z dostępnością taka że głowa mała, w ASO też nie ma...

Niestety to mega trudny temat. Sam ściągałem z Włoch używki, wczoraj mi przyszły i udało się trafić w super stanie. Musisz dzwonić po autach na części i próbować, może będzie coś do odzyskania. Spróbuj też na grupie Alfa Romeo 166 na FB.

Niestety to mega trudny temat. Sam ściągałem z Włoch używki, wczoraj mi przyszły i udało się trafić w super stanie. Musisz dzwonić po autach na części i próbować, może będzie coś do odzyskania. Spróbuj też na grupie Alfa Romeo 166 na FB.

Zdążyłem się zorientować że temat to dramat, a jak to wygląda w przypadku innych silników, pasują - nie pasują?
[MENTION=36019]edi[/MENTION]T. PS. sporo Cię te używki z Włoch kosztowały jeżeli można wiedzieć?

Wszystkie są jednakowe. Ja za swoje zapłaciłem 75€...

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Za sztukę czy komplet tył? Masz może jeszcze jakiś kontakt/namiar na sprzedawcę czy szukałeś po prostu na zagranicznych grupach/forach? Jak byś miał cokolwiek to prosiłbym o info na priv :)

Komplet oczywiście, ale to nie był nikt, kto by rozbierał auta na części. Miał po prostu sporo gratów, a pośród nich owe mocowania więc nie jestem w stanie pomóc.

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót