Witam. Zauważyłem że nie mam głośników w tylnej półce. Czy wychodziło tak fabrycznie ? Nie zauważyłem też żadnych kostek do głośników (jak one powinny wyglądać ? ) i ew. jaki rozmiar głośników tam pasuje. Z góry dzięki za odpowiedzi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ma sensu bo żadnych tam raczej nie dopasujesz przerabiałem to. A nowe nie są wcale jakoś strasznie drogie wiem bo kupowałem tylko musiałem trochę czekać bo szły aż z WłochRaczej nie ma sensu szukanie takich głośników innych niż fabryczne. Dodatkowo nie są one tanie. Jak chcesz je wstawić to już Masa pisał co i jakpoza tym na forum bogato o tym.
Jak sie chce kupić w polsce to nie będzie tak łatwo z dostępnością i cenamiNie ma sensu bo żadnych tam raczej nie dopasujesz przerabiałem to. A nowe nie są wcale jakoś strasznie drogie wiem bo kupowałem tylko musiałem trochę czekać bo szły aż z Włoch![]()
Przecież kolega kupił to o co Ci chodzi z tymi problemami?Jak sie chce kupić w polsce to nie będzie tak łatwo z dostępnością i cenami
Bo nie kupisz ich na jutro, tylko muszą lecieć przez całą europePrzecież kolega kupił to o co Ci chodzi z tymi problemami?
To jakieś drogie to ASO w BiałymZ ciekawości pytałem w ASO u nas w Białymstoku i zaśpiewano mi : "około 400zł za głośnik, jednak musimy sprawdzić czy ceny się nie zmieniły i sprowadzić.. a na kiedy trzeba to sprawdzimy?". uważam, że za 800 zł (po cenach ASO), czy nawet 500 zł po cenach taniego fiata (+do tego HAES i wiązka, więc wyjdzie więcej) można zrobić o wiele więcej w aucie niż dwa głośniki basowe, które notabene nie są zbyt mocne. Ratuje je jedynie umieszczenie w półce a nie bagażniku. A pytałem się w ASO o cenę, bo jeden miałem uszkodzony przy zakupie (wyrwany przewód z cewki, ponoć częsta przypadłość przez odczepiane kostki...). Jak usłyszałem cenę to poleciałem go regenerować niczym na skrzydłach...
(bo sam wzmacniacz poza łupanie nic nie da)