Nie mam w zwyczaju ścigać się od świateł do świateł, ale czasem zdarzy mi się szybko włączać do ruchu, i takie zachowanie zainteresowało mnie czy to normalne.
Nie mam w zwyczaju ścigać się od świateł do świateł, ale czasem zdarzy mi się szybko włączać do ruchu, i takie zachowanie zainteresowało mnie czy to normalne.
[MENTION=11257]Dawid_Zielu[/MENTION] jeśli to nie tajemnica, to ile taka impreza ? I co było robione ?
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Jaguar S-type 4.2 V8
Alfa Romeo 166 FL - Distinctive - Nero Metallico - 2.4 JTD 20V 175KM - była
Alfa Romeo 166 - Bieda Edition - 2.0 TS - była
Citroen Xantia Activa II V6 - była
Citroen Xantia II 2.0 16V - była
Skoda Felicia 1.3 MPI - była
Też mam u siebie coś takiego, że dłużej pomyśli przed zmianą na 2 bieg po ruszeniu z miejsca z pedałem w podłogę. Chyba rzeczywiście ten tym tak ma. Przy spokojnej czy dynamicznej jeździe bez gazu w podłogę biegi zmienia idealnie
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Kurcze to bardzo dużozakres cenowy może być ogromy jak widać, od 4,500 (w tucholi) aż do 7k to spora przepaść.
No ale chociaż teraz to masz pewność,że prędzej blachy spadną niż skrzynia się posypie![]()
Czyli sam sterownik to ok 2,5-3k. Nie pozostaje nic innego tylko życzyć przyjemności z jazdy![]()