• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Alfa Romeo 166 2,4 JTD

vairus1212

Nowy
Auto
alfa 166 2.4 JTD
witam
czy w AR 166 przedlifcie był montowany (orginalnie) silnik2.4 175 konny ?

Stopieńdziesiunt panie.

Patrz na to z innej strony. Duza pojemność moc podobna do konkurencji z tamtych lat. Plusy. Niewysilona niezniszczalna konstrukcja. Skrzynia 6b.Tez mam 136 kuca i daje to rade. W trasie ladnie wyprzedza tiry. To nie wyscigowka panie. Bylo se kupic bmw e36 albo calibre[emoji481]

wysłane z WC

Ostatnia edycja:
moje pytanie się wzieło stąd że pewna osoba wystawiła taka alfkę 166 z miejscowości Trawy ,a może jest ona wam znana ogloszenie na olx

Stopieńdziesiunt panie.

Patrz na to z innej strony. Duza pojemność moc podobna do konkurencji z tamtych lat. Plusy. Niewysilona niezniszczalna konstrukcja. Skrzynia 6b.Tez mam 136 kuca i daje to rade. W trasie ladnie wyprzedza tiry. To nie wyscigowka panie. Bylo se kupic bmw e36 albo calibre[emoji481]

wysłane z WC

Powiem szczerze, że na jednostki postury 166 z mocą 136hp, a mocą 136hp z 166, to 166 daje rade serio wyśmienicie.

BTW, Calibra to supeer auto, pod względem, że jest zadbane i syn Pana Gruz Lee jej nie dopadł z lotkami spadochronami etc..

Amortyzatory
Powrót