Światła dzienne na drogowych - moduł 30% kto ma?

Te 20% na foto sie wydaja żółtawe. Chyba ze aparat tak zmienil kolory. No i zlituj sie nad ta alfa i nia pojezdzij bo zasypanaa mega:)

wysłane z WC

No troche zoltawe ale uwazam ze w sam raz przy 30% wydawalo mi sie ze za mocne chociaz to moze tylko takie złudzenie bylo.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

A Alfa zostala odsniezona po tygodniu stania i zaparkowania w galerii:)

Masa dzięki za foty!
Z bliska żółte się wydają mocno... myślisz że faktycznie te 40% to za dużo?
Ogólne wrażenie w przedlifcie jest bardzo fajne :)

Naprawdę wygląda to bardzo dobrze, danus77 możesz zapodać jakieś foty jak to wygląda w lampach po FL ?

Tomaz mialem takie wrazenie tylko. Kwestia zmiany 30% na 40% to minuta. Jak Ci nie bedzie odpowiadac 40 to zrobisz jak ja. Jeden kabelek laczysz do masy i masz 30%. W Realu naprawde nie są zolte na 30%. Są jasne jak mijania w golfie

wysłane z WC

Masa625 podaj link gdzie kupowaleś. Zapytam sprzedającego na ile świecą jak wezmę moduł "go home".

Kupilem u goscia z linku danusa. Gdzies na poczatku wątku jest. Magiczne auto sie nazywa

wysłane z WC

Ja mam modol firmy lepard i tez ma funkcje go home i sam ustawiasz na ile % ma swiecic plus pociagajac przelacznik zespolony od swiatel wydłużasz czas swiecenia.

Ja mam modol firmy lepard i tez ma funkcje go home i sam ustawiasz na ile % ma swiecic plus pociagajac przelacznik zespolony od swiatel wydłużasz czas swiecenia.

Go Home załącza się automatycznie przy zamykaniu auta, czy tak jak w 159 przez pociagnięcie dźwigni od długich świateł.

Trzeba pociagnac szwignie tak jak w 159

Wolałbym żeby działały tak jak miałem w 156 na module kolegi z forum gdzie światła włączały się po zmroku przy zamykaniu lub otwieraniu centralnego.

Kiedyś obiecałem zdjęcia
208.jpg

209.jpg

Wyklepane Hammer AXE

W polifcie wyglada bardzo naturalnie. To juz by musial byc jakis policyjny perwers zeby to ścigał i karal. Na ulicach jest wystarczająco duzo aut typu audi 80 czy astra1 z paskami led ktore widac dopiero z bliska.. U mnie tez śmigam i jest ok nikt nie zwraca uwagi ma to, nikt nie mruga ze go oslepiam itp..

.

wysłane z WC

Ostatnia edycja:
I w przed lifcie wygląda to całkiem normalnie. Sam myślę, żeby zakupić właśnie do swojej bo szkoda ksenonów. Tylko czy jest możliwość podpięcia to tak, żeby zapalały się razem z postojowymi?

Czyli dzienne + postojówki ? czy jak to rozumieć ?

Amortyzatory
Powrót