jakiej firmy wahacze??

• Autor wątku Autor wątku SYSUNIAdq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

SYSUNIAdq

Guest
witam mam zamiar wymienic kompletne zawieszenie w mojej pieknej i nie wiem jakiej firmy kupic a na trw mnie niestety nie stac poszukuje zamiennikow dobrej jakosci przetestowanych wyprobowanych i nie tak cholernie drogich jak trw ;/ co koledzy polecacie prosze o podpowiedzi

polecam Ci zakupy na allegro u Avanti, firma z Piaseczna.
Ja kupiłem załozyłem oba i jestem zadowolony!
BTW, częsci orginalne z włoch.

Polecam markę VEMA, śmigam już ponad 10.000 na nich i jest wporzo

no elasnie nad tymi dwoma firmami sie zastanawiam :P dzieki koledzy

akurat bardziej mi o dolne chodzi gdyz akurat gorne mam po 170 zl w sklepie i to trw :D:D czyli oryginaly lecz dolne krzykneli po 470 zl ;/ troche duzo a zamiennikow nie maja ;/ dlatego wlaczam opcje allegro :D

W Alfie założyłem dolny Delphi i tyle co mogę powiedzieć na temat wahaczy w tym samochodzie.
Jednak na podstawie doświadczenia ze sprzedaży, wiem, że wytrzymałe (przynajmniej w innych modelach) są:
Febi, Delphi i Lemfoerder, przy czym ten ostatni z pewnością będzie droższy nawet od TRW.

Opinie o Wahaczu górnym firmy DELPHI

Witam wszystkich. mam pytanko.
chcem kupić górne wachacze do 166,2.4 jtd firmy DELPHI. czy ktoś juz montował je u siebie i czy się sprawdzją?
dzięki za odpowiedz.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Przy górnych wahaczach lepiej nie oszczędzać i zainwestuj od razu w TRW. dolne rzeczywiście są drogie i tu polecam zamienniki na allledrogo..

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Amortyzatory
Powrót