• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 166 3,0 24 problem skrzynia automat.

sikor155

Nowy
Auto
AR 155 V6,156 1,8 16v
Witajcie Panowie i Panie
Mam problem z moją ar ,odpalam alfę przerzucam automata na drive ,dodaję gazu i nic obroty idą w górę auto nie jedzie.To samo na wstecznym

A kontrolka awarii skrzyni sie awieci? U mnie wywalali blad czujnika predkosci na wejciu skrzyni jak urwalo sprzeglo hydrokinetyczne i alfa nie jechala do przodu i do tylu. Pierwsze to diagnostyka kompem

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Tak jest...dziś do auta bez kompa to nie podchodź ;)

Dokładnie. Do skrzyni bez kompa nie podchodź, bo trudno cokolwiek wykminić. To nie silnik, gdzie możesz coś odpiąć, odłączyć i sprawdzić.

MultiEcuScan? Dostępny na forum fiata...

Amortyzatory
Powrót