Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mnie się udało.wystarczylo poluzować przednie śruby zderzaka,przednich błotników i z lekkim oporem ale wyszły bez żadnego uszczerbku... a ile czasu zaoszczedzone...A reflektory zdemontowałeś bez wyjęcia zderzaka?Hmm,to ciekawe.
Ciekaw metodaMnie się udało.wystarczylo poluzować przednie śruby zderzaka,przednich błotników i z lekkim oporem ale wyszły bez żadnego uszczerbku... a ile czasu zaoszczedzone...
Ale jaka oszczędność czasu skoro trzeba odkręcić śruby błotnika? Przecież to właśnie ich odkręcenie jest najgorsze. Reszta to chwila....
Hmmm... nie czaję. Odkręcasz te górne śruby na gwiazdkę (czy imbus) żeby błotnik odchylić? i wtedy masz dostęp do tej śruby narożnikowej pod zderzakiem? Ciekawe jak to w praktyce....
Ano jest myśl.Lepszy dostęp do tych 3 śrub i do kabla od halogenu.Nie trzeba kucać lub się po ziemi tarzać. Oczywiście,jeżeli kanał jest normalny a nie jakiś wykopany rów.Kilka razy zdejmowałem i z oraz bez kanału.A na marginesie "kanału",to np.skrzynię biegów robię bez kanału,bo z kanałem,to jakoś mi samemu nie idzie tak dobrze.swoją drogą zderzak z pomocą kanału ściągać to dopiero jest myśl ...