166 u Zachara Zawadzkiego (Zachar OFF)

Niestety, czas oczekiwania na publikację na ten moment wynosi +/- 12 tygodni - tylko w trakcie objazdu po Polsce w przeciągu 7 dni nagrali 16 filmów :D a trzeba to jeszcze zmontować i wyemitować - choć lecą ostatnio jak burza. Tak czy siak, trzeba czekać do września/października...w moim temacie wrzucę wkrótce kilka szczegółów :)

Koniecznie daj znać jak było na nagraniu.

A powiedzcie mi Panowie gdzie te nagrania się odbywają ? tak sobie myślałem żeby też moim spiderem tam zawitać ;)

A powiedzcie mi Panowie gdzie te nagrania się odbywają ? tak sobie myślałem żeby też moim spiderem tam zawitać ;)

Standardowo w jednym z parków Krakowa. Niestandardowo: w różnych miejscach w całej Polsce, w zależności od tego gdzie jest Zachar. Najlepiej napisać i się dogadacie ;-)

ACHTUNG!

Jutro, tj. w sobotę 13.08, zapewne jak zwykle o 9:00, premiera 166'tki na Zachar Off. Stay tuned! :D

EDIT: Premiera przeniesiona o tydzień, ponieważ robiłem jeszcze dogrywki po roku i nie zdążą tego zmontować.

Ostatnia edycja:
Nieźle. Niektórzy tak długo auta nie trzymają jak on potrzebował na publikację :sarcastic:

również jestem mega ciekaw odcinka. Kurczę ale rok na publikacje :)

Zalajkowałem, zanim obejrzałem :D

Dobry odcinek, piękna 166 :top:

Zalajkowałem, zanim obejrzałem :D

Dobry odcinek, piękna 166 :top:
dzięki [MENTION=2851]Artih[/MENTION] [emoji2935]

Ty jesteś człowiek z branży więc "piękna" z Twojej klawiatury waży podwójnie [emoji12]

Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka

Właśnie obejrzałem. Nagranie wyszło super. No i gratuluję pięknego stanu samochodu :)

Amortyzatory
Powrót