Pompa wspomagania WRC opinie

• Autor wątku Autor wątku gru
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dodaj do tego Denckermanna i masz piękny kwartet cienkich marek: WRC, NTY, Maxgear i Denckemann.

:mad: niestety pompa padła... To mi odbiera wiarę w ludzi czasami...Przecież to nie buty ze zdejmiesz i oddasz. Wszystko się wiąże z kosztami, nerwami i czasem...:mad::mad:

Ja sporo korzystam z zamienników w różnych autach. Często z najtańszych. Nie zawsze to jest złe. Nawet śmiało napiszę, że w większości wypadków nie ma sensu kupowania drogich części. Ale akurat pompa wspomagania w 166 V6 to rzecz która ma sens tylko w oryginale, niestety.

Już w tym temacie wyraziłem swoją opinie na temat marki WRC, ale widzę że ktoś tu nie posłuchał :rolleyes: masz nauczkę i wiesz już czego unikać na przyszłość

Dokładnie dajcie spokój z tym WRC, gra nie warta świeczki. Parę lat temu jeszcze miałem Peugeota 206 i kupiłem od nich pompę paliwa, jednym słowem tragedia, już nie pamiętam ile km przejechałem ale nie była to jakaś okazałą liczba. Mechanik odradzał, ale ja młody głupi byłem i miałem gdzieś opinie innych i po co słuchać kogoś kto się zna i na własne życzenie sobie sprawiłem taką historię.

Polak mądry po szkodzie... Bardzo dziękuję za pomoc i nie polecam pompy wspomagania WRC :(

Dopiszcie jeszcze Hart i SRL..
Poduchy silnika Hart - boczna wytrzymała ruszenie a dolna 100km. Natomiast amorki przednie SRL opuszczenie auta na ziemię z podnośnika :) To jest grupa części dla tzw. "bogatych".

Zacisk hamulcowy NTY wczoraj zrobił mi za gejzer od razu po zamontowaniu :sarcastic: . Pierwsza wtopa :P.

Ostatnia edycja:
Jako mechanik montowałem dużo części WRC. Klienci chyba często zamawiają pompy wspomagania czy zaciski tej firmy. Nie przypominam sobie, żeby ktoś wrócił z informacją że coś nie działa tak jak powinno. Z mojej strony jak do tej pory nie mam nic do zarzucenia tej firmie i według mnie ich części są dobrej jakości.

I zarejestrowałeś się tylko po to aby nam to przekazać? Nie jesteś zbytnio przekonujący :sarcastic:

Jak miałeś tyle klientów ile postów to się nie dziwie, że nie miałeś informacji zwrotnej, bo poszedł do innego mechanika, który mu nie zamontuje takiego chłamu jakim jest WRC. Wszyscy w miarę myślący ludzie potrafią przeczytać opinie o WRC, które w większości są negatywne, jeśli znajdzie się inna niż negatywna opinia, to albo jest to napisane przez pracownika WRC. Na innym forum czytałem że WRC sam sobie wystawia opinie. Obstawiam, że Ty też tak robisz, więc powiem że to jest żałosne to co robisz.

Nie ma jak się obudzić rano z myślą obwieszczenia światu że jest się mechanikiem oraz jakie to części WRC są mega...słabo kolego słabo

Ten mechanik to pachnie mi nieudolna i chamską poprawą wizerunku...

Ostatnia edycja:
A ja mam i sporo osób na tym forum... Chyba miałeś farta po prostu , ale już nie wracali do Ciebie

WRC akurat nie ma się czym pochwalić, więc Panie skąd się urwałeś??

Odkopię temat bo mi po kilku tysiącach kilometrów zaczęła wyć oryginalna DROGA pompa ZF.
Więc pozbawię Was nadziei że oryginał jest porządny.

Amortyzatory
Powrót