Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tłumik ma 63,5 mm i okazał się większy robiłem redukcję bo rura niestety okazała się cieńsza. Już nie pamiętam jaka to była średnica.
bTłumik turbo works że sklepu internetowego OEM tuning center
Nie chcę krakać, bo tłumik fajnie wygląda i jest w extra cenie, ale... słuchy chodzą, że słabej jakości. W sensie rdzewieją, co przy nierdzewce jest dosyć dziwne![]()
W tej cenie nawet co 2-3 lata można bez żalu wymieniać jeśli faktycznie tak poprawia odczucia słuchowe![]()
https://youtube.com/shorts/-4dOZBS28RI?feature=shareTo jak, wrzuci ktoś jakiś krótki filmik z tym wydechem z Ostrowa?![]()
Mam kata dobranego z innego auta , dalej przelotowy Ferroza , potem od lanci kappy ten na zagięciu i ostatni z Ostrowa [emoji846] wszystko zakładane 3 lata temu nowe i oprócz Ferroza w którym trzeba było pospawać dwa miejsca nie było żadnych problemów. Wiec jak ktoś nie chce wydać kilka tys na wydech to polecam kupic taki nowy zestaw i mieć spokój na parę lat [emoji6]Dzięki Ci bardzo! Teraz wiem, że ten tłumik kiedyś wyląduje w mojej AlfieLubię taki pasowy pomruk. Przypomnij mi jeszcze, czy ty masz środkowy (rura bez puchy) i końcowy z Ostrowa?
Jak ja brałem to nie było chyba wyboru bo nic nie wspominal o tym [emoji846][MENTION=2664]Kris_Nero166[/MENTION] czy Ty brałeś opcję cichą?