Zdejmowanie ramki ICS, zablokowane przyciski klimy

Sawran

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 20 TS
Witam serdecznie

Wczoraj postanowiłem zająć się swoim ICS ponieważ co uruchomienie auta to muszę wpisywać kod. Na forum wyczytałem że jest to wina poluzowanej śrubki masy za ics. Próbowałem wysunąć ICS i w pewnym momencie odskoczyła mi dolna część panelu. Po "wpstryknięciu" go na miejsce nie działają, nie klikają mi przyciski na samym dole. Mam nadzieję że się tylko zakleszczyły. Bo powoduje to wyskakiwanie błędu zablokowanych przycisków klimy. Czy ktoś mi powie w jaki sposób wymontować ten przedni panel (srebrny plastik) ?

Znajdziesz tu i na YT filmiki. Jest z tym trochę gimnastyki niestety. Nawet w HOW TO jest przyklejony temat więc mógłbyś się odrobinę wysilić :)

Znajdziesz tu i na YT filmiki. Jest z tym trochę gimnastyki niestety. Nawet w HOW TO jest przyklejony temat więc mógłbyś się odrobinę wysilić :)

Znalazłem i już sobie poradziłem. Ale zastanawia mnie czy jest możliwość odkodowania radia ? Bo znalazłem na forum temat ale ostatni wpis z 2022. A mam fajną okazję kupić ICS w stanie igła z naklejką na wyświetlaczu tylko niestety bez kodu. *2580I90Y5040928* MODEL BE 2580 SN Y5040928

Nie liczylbym na odkodowanie. Ci co to kiedyś jakimś tam cudem robili i tak już nie robią. Poza tym jak dobrze pamiętam to tylko niektóre serie się dało "spróbować" odkodować.

Znalazłem i już sobie poradziłem. Ale zastanawia mnie czy jest możliwość odkodowania radia ? Bo znalazłem na forum temat ale ostatni wpis z 2022. A mam fajną okazję kupić ICS w stanie igła z naklejką na wyświetlaczu tylko niestety bez kodu. *2580I90Y5040928* MODEL BE 2580 SN Y5040928
Są spece od odkodowania, wciąż działają. Spróbuj koddoradia.pl

Amortyzatory
Powrót