- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6
Ja też tak mam. Muszę ponownie wył/wł.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Czy czujnik od hamulca ma być taki jak na zdjęciu poniżej?
No tak, bo główny wyłącznik tempomatu odpowiada tylko za jego włączenie, ale nie aktywację.Panowie moja jest 1999r i ja przęłącze na tempomat to wcale nie zaświeca się na pulpicie dopiero jak drugim stycznikiem przełączam plus minus i ustawiam prędkość to się zaświeca lontrolka CRUISE i jade elegancko, gaśnie jak dotkne hamulec, także myślę że samo uaktywnienie tempomatu nie działa u nas dopiero jak stycznikiem plus minus nastawiam prędkość, stycznik wtedy działa plus minus i zwiększa lub zmniejsza prędkość, sprawdzone dzisiaj.