Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
I JAK SPRAWDZIC CZY MAM ALARM?? CZY JEST TYLKO WYŁACZONY, KUPIŁEM AUTKO JEST LAMPKA OD ALARMU ALE NIESWIECI DOSTAŁEM KLUCZYK TAKI MAŁY MOZE NIM MOZNA WŁACZYC ALarm.alfa 166
Witam centralka alarmu jezeli jest znajduje się w bagazniku otwieramy tylną klapę bagaznika i po prawej stronie w dolnej częsci bagaznika jest takie korytko i obok tej wnęki jest pod tapicerką centralka alarmu i jezeli masz oryginalny kluczyk od niej to w prawo lub w lewo uruchamiasz zasilanie.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.