W
W_e_D_u_S
Guest
Jezeli 2,5 V6 to mysle o załozeniu gazu
ale z drugiej strony zastanawiam sie na 2,4 jtd nigdy nie mialem diesla
a co myslisz o tym http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-skora-ksenon-zadbany-C20852297.html ???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kolego ja mieszkam w Tychach czyli jakieś 30 km od sosnowca.... nie obiecuję ale jeśli znajdę czas w tygodniu to tam podskoczę i obejrzę to cacuszko.
---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:42 ----------
Tak o chip
Ja akurat wsadziłem powerboxa i też jest fajnie![]()
wiDo tej pory śmigałem tylko benzyniakami, a na diesla nie mogłem patrzeć (uważałem diesle za kopciuchy) szukałem 2,5 v6 po 2002 roku ale niestety przez 6 miesięcy nie trafiłem nic odpowiedniego. Teraz jeżdżę jtd i jestem miło zaskoczony. Może to nie to samo co 2,5 v6 ale też nie jest źle.
Jeżeli chodzi o moc to rzeczywiście mogło by być lepiej dlatego wałkuje jak podkręcić moment i moc.
13 litrów gazu to bardzo optymistyczna opcjaMyślę, że spalanie bezie ok 3-4 litry wieksze
Ja boxa kupiłem od kolegi z forum za symboliczną kwotę więc udało się tanim kosztem podnieść osiągi.
Chip jest o wiele lepszym rozwiązaniem koszt 1000-1500 zł chłopaki polecają kolegę z forum cinsoft.pl czy jakoś tak![]()
U mnie spalanie dopiero sprawdzam ale we Wrocławiu przy ostrej jeździe wyszło mi po zatankowaniu do pełna 10.4l/100km (przed boxem ok 9.5-10l)
W trasie napewno będzie niższe niż 6l/100km
Plusy hmmm auto zapierdziela aż miło
Myślę, że przy spokojnej jeździe po mieście zejdę poniżej 10 litrów na spokojnie...
Mi pali około 8,5 l. w cyklu mieszanym. Trasa 5.8 ( wlekłem sie za ojcem mojej narzeczonej na suwałki - jego auto Fiat Linea 1.4 i po tym samym dystansie wyszło mu 6.1l / 100km) od taka ciekawostka![]()
Dieselek jak na DIESLA pięknie brzmi. Fakt to nie V6 ale musisz sie zastanowisz jak i ile jeździsz jak auto odpalalasz w niedziele to szukaj V6 a jak jeździsz dziennie i dużo to diesel a utrzymanie w obu przypadkach jest po prostu drogie.