P
PRODRIVE
Guest
Widać przecież pogiętą i obdbrapaną rejestrację więc auto coś z przodu miało. Też interesuje się tym autem. Koleś nie odbiera telefonu raz odebrał powiedział że oddzwoni bo nie może rozmawiać - także nie pogadałem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oglądałem to auto :/ podłączyłem go do komputera wywaliło kupe starych błędów, w ABS, AIRBAG, silnika, lamp (zostały błędy czujników poziomowania przód i tył), skrzyni biegów, skasowałem je, przejechałem się i zostały jakieś odnośnie silnika, coś huczy jakby łożysko w kole lub skrzynia, nie wnikałem już później. Auto wjechało na kanał a tam się nie lało, z intercoolera, z okolic filtra oleju (lub nad nim), ze skrzyni biegów. Ogólnie moim zdaniem gość (młody chłopak około 25 lat) kupił autko przyfisiował i wyrżnął w coś lewą stroną samochodu, tak że przeleciał nad przeszkodą (np. przeleciał przez rondo na wprost) uszkadzając zderzak, osłonę silnika i wszystko co po lewej stronie. Stwierdził że nie będzie rejestrował go na siebie i sprzeda dalej, machając umową kupna/sprzedaży z poprzednim właścicielem. Odpuściliśmy.