Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
potwierdzam na pewno nie jest to bez polifta. dodatkowo boczki przedliftoweMa przełożone fotele z przedlifta (najprawdopodobniej). W oryginale powinny być czarne.
Przegladałem allegro i wpadła mi ta oferta w oko. Jakby ktoś był zainteresowany.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-skora-ksenon-zadbany-C32262431.html
więc czarny kokpit i biała skóra także może być.
Towarzystwo tutaj mało mi znane, ale jak znam życie wkrótce to się zmieni.
Kupiłem...
Walentynkowa chwila słabości i pod domem dosyć niespodziewanie stoi 166 2.5v6 FL. Cena.. najwyższa na Allegro z tego rocznika. Tego dnia rano jeszcze przeglądałem ogłoszenia Peugeotów 407SW, a skończyłem znowu w Alfie. To już trzecia. Ale tak to jest, że człowiek wsiądzie do samochodu, pojawia się banan na twarzy, a w głowie tylko myśl "chce ją mieć"
Także od tygodnia przekopuje kolejne tematy w dziale "166" i uczę się. Towarzystwo tutaj mało mi znane, ale jak znam życie wkrótce to się zmieni.
Chyba tak to można nazwać. Kupiona w Bielsku-Białej. Były właściciel to także forumowicz. Nawet się skarżył tutaj, że nie może jej sprzedać. No ale trafił się wariat.A to pewnie lokalną kupiłeś, czy tak?
Dobre
Gratulacje i powodzenia! Nawet nie wiedziałem, że była wersja Q2 w 166![]()