Zakup Alfy 166

• Autor wątku Autor wątku tomasz25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam od jakiegoś czasu szukam 166 3.0v6 te które ogladalem byly w oplakanym stanie albo bardzo średnim na tablicy obserwuje 166 ktora widzę ze tez tu jest.http://www.forum.alfaholicy.org/spr..._3_0_6_lpg_2002r-post1367286.html#post1367286
Czy warto sie po nią wybrać w sumie mam nie zbyt daleko ale cena dość wysoka chodz nie aż tak bo widywalem takie za 14-15 tys z 99r po zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz.

Witam od jakiegoś czasu szukam 166 3.0v6 te które ogladalem byly w oplakanym stanie albo bardzo średnim na tablicy obserwuje 166 ktora widzę ze tez tu jest.http://www.forum.alfaholicy.org/spr..._3_0_6_lpg_2002r-post1367286.html#post1367286
Czy warto sie po nią wybrać w sumie mam nie zbyt daleko ale cena dość wysoka chodz nie aż tak bo widywalem takie za 14-15 tys z 99r po zdjęciach wygląda na zadbany egzemplarz.

Kolego na 99% jest to auto które pod koniec zeszłego roku miał na sprzedaż kubicze więc może on powie ci coś więcej na jego temat. Spróbuj zapytać.

Napewno szybko mu się znudzila tym bardziej że zainwestował w instalację gazową.

A ja się pochwalę, dzisiejszy zakup:

Trzymajcie kciuki by się sprawowała.

Dajcie spokój. Przecież wszyscy wiedzą że marian nie jest do końca normalny.....

kazik napisz na Pw albo zdzwoń a nie mi tu publicznie wypytujesz :P ja ci wszystko powiem nie bede sceimniał.

Napewno szybko mu się znudzila tym bardziej że zainwestował w instalację gazową.
nie znudziła mi się.
A ja się pochwalę, dzisiejszy zakup:
Aro gratulację ze w koncu cos znalazłeś

Marian doje--łeś teraz po całości ^^
Jak zadasz jakieś pytanie gdziekolwiek to specjalnie wszycy teraz będą Ci tak pisać:
"Ja wiem ale po drobnej opłacie napiszę Ci odpowiedź" -gościu rozwalasz system :D

Gdzieś Ty się uchował??;>

No ale jak juz przegryziesz się z tymi informacjami to się pochwal cos tam ustalił i zobaczył :)

A nie mówiłem , że nic z tego nie będzie:D Konrad dobrze pisze. Teraz jak maryś bedzie o coś pytał to trzeba wołać 5 pln od postu:D

Nie mam na nią takiego ciśnienia bo mi się środek nie widzi ten szary niestety bo pewnie kogoś dawno wysłałbym w tamtą stronę albo leciał do KRK na kilka godzin zeby tylko oglądnać heh

A coś więcej możesz o tym aucie powiedzieć?
W sumie to nie ma o czym bo auto jest niecały rok w Polsce, a Pan Irek kupił go dla siebie, a że sytuacja się u niego zmieniła to postanowił ją odsprzedać. Mechanicznie w pełni sprawna, wewn. i na zewnątrz do ogarnięcia.

No, nie masz ochoty brać to tym bardziej nie ma sensu o samochodzie pisać, bo mam szczegółowe dane. Nie tak jak inni. Wyższa szkoła jazda. No i na przyszłość jak będę zadawał proste pytanie: czy pasek wieoklinowy jest łatwo założyć, to szlachta by się wysiliła na odpowiedź, a nie gadała: Marian, przecież to jest wóz dla elit i dla pasjonatów a nie dla Kowalskiego ... jełopy HAHHA

No i na przyszłość jak będę zadawał proste pytanie: czy pasek wieoklinowy jest łatwo założyć, to szlachta by się wysiliła na odpowiedź, a nie gadała: Marian, przecież to jest wóz dla elit i dla pasjonatów a nie dla Kowalskiego ... jełopy HAHHA
Problem w tym , ze Ty zadajesz pytania w stylu " czy da sie jezdzić bez paska klinowego bo mi sie slizga, ale jest mi niepotrzebny bo moge jezdzić bez klimy, a nie bede przeciez inwestował w mojego przecinaka za 4 k" :beer:

Ostatnia edycja:
No, nie masz ochoty brać to tym bardziej nie ma sensu o samochodzie pisać, bo mam szczegółowe dane. Nie tak jak inni. Wyższa szkoła jazda
Marian...... Co nieco już jestem na tym forum. I nie tylko tym. Ale uwierz że jesteś najmniej wiarygodną osobą do czegokolwiek. Twoje pomysły/rady/komentarze nadają się co najwyżej dla kółka rolniczego z okresu międzywojennego.
W tym temacie omawia się porady przy zakupie (poważnym) 166. Jeżeli ktoś jedzie obejrzeć auto musi choć w pewnym stopniu być wiarygodnym i bezinteresownie te dane tu umieszczać. Nie bo ktoś chce Ci za to zapłacić tylko po to aby było dla potomnych.
A chwalenie się jakimiś danymi, motorem albo faktem że auta doprowadzasz do ledwie zipiących agonalnych stanów tu nikomu nie imponuje. Mało to, robisz z siebie pośmiewisko. A że Tobie to pasuje to już inna kwestia.
Dlatego jeżeli masz coś w temacie do powiedzenia to proszę bardzo ale jeżeli nie to daruj nam te płytkie komentarze nic nie wnoszące do tematu.

Amortyzatory
Powrót