K
krzywy1976
Guest
witam.mam wielka prosbe kto wie co moze byc przyczyna ze nie dziala mi nawiew w 166 na zadnym stopniu. co to moze byc 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
wlasnie sie nie wlacza klimaPiotr34 napisał:a klima Ci sie wlacza???
a gdzie sa bezpieczniki od dmuchawy w ktorym miejscu mam te autko dopiero tydzien a bezpiecznikow tam jest sporo pewnie w roznych miejcachColin napisał:po kolei:
bezpiecznik, rezystor srerowania prędkościami dmuchawy, przekaźnik dmuchawy, dmuchawa, uszkodzony panel, wiązka uszkodzona, zaśniedziałe złacza na dmuchawie - to mniej więcej wszystkie przyczyny
klima sie nie wlacza wogoleColin napisał:sprzęgło od kompresora stuka? co się dzieje na wyświetlaczu jak włączysz klime? sprawdź bezpieczniki F5,F6,F9,F17,F18
a gdzie sa te bezpiecznikiColin napisał:sprzęgło od kompresora stuka? co się dzieje na wyświetlaczu jak włączysz klime? sprawdź bezpieczniki F5,F6,F9,F17,F18