Pakiet ospojlerowania

no 10 tys. za zepsucie wyglądu to faktycznie nie mało. Chyba, że cena jest wytłoczona to wtedy kilku klientów znajdą :D

chyba że + montaż i lakierowanie :D ale i tak trochę drogo

Za co 10 tys? Mocno przesadzili! Za tą dychę to wolałbym zrobić zawias, pogrzebać przy hamulcach i zostawić trochę na paliwo do szaleństw:)

Za 10k to możesz sobie drugą 166 kupić :D

Ale na zimę za tą kasę pług jak znalazł ;)

nawet gdybym nie miał co z pieniędzmi robić to bym tego nie kupił.
początkowo myślałem, że przecinek w złym miejscu dał, ale raczej nie sądzę po innych aukcjach.
albo upadł na głowę, albo szuka takiego co upadł na głowę w 10 tysi bilonu.
imho zal kupujacego.

Na zdjęciu jakoś to jeszcze wygląda ale na żywo to jest totalna porażka.Mam u siebie podobną dokładkę pod zderzakiem tylnim więc wiem co mówię-oczywiście to moje zdanie.Zender to jednak Zender a nie takie coś.

Hehe prawie spadłem z krzesła :) To są elementy do malowania i jeszcze trzeba do lakiernika z tym jechać . Boczne nakładki tragedia tył i przód niezły , cena Z KOSMOSU !!!!!
Ja osobiście to z 600zł bym dał na pewno nie więcej !!!

tu może nie chodzi o zderzaki itd tylko o cały samochód? jakieś błędy w opisie aukcji zapewne :)

nie napewno nie koles wystawia kiladziesiąt aukcji róznych bryk nie no spojlery "zajebiaszcze "tylko niejednokrotnie przewyszają wartosc auta :d

Ożesz w mordę, ja bym tego za darmo nie wziął... Spojlerek mnie dobił :).
Wiem wiem o gustach się nie dyskutuje, ale... (i tu zacznę dyskusję o gustach, hehe) o Alfie można mówić różne niefajne rzeczy, tylko do wyglądu bardzo trudno się przyczepić i imho zabawa w poprawianie genialnego projektanta - mimo że był Niemcem - może się skończyć nienajlepiej :)...
A cena tego "tjuningu" to odrębna sprawa, dobry i szybki sposób na podwojenie wartości auta :)

No de Silva niby taa, ale z tego co kojarzę to Wolfgang Egger był głównym designerem 166. Dłubnął też 147kę.

Sprzedam komplet spojlerów do alfy romeo 166 cena tylko 20.000 !!! Uwaga do kompletu alfa romeo 166 gratis :D:D:D

Amortyzatory
Powrót