QBA
Nowy
- Auto
- ALFA 166 SWAP 3.0+Q2 / ALFA 166 2.4 20v FL 180 HP/Jumper 2.8 JTD /Fiat Regata/Alfa 147 JTD 8v
W najblizszym czasie planuje prysnąć sobie przedni zderzak bo mam troche kropek od kamyków, przy okazji zastanawiam się czy nie zamontować sobie spryskiwaczy lamp.
Czy może mi ktoś udzielić takich informacji:
1. Czy po zdemontowaniu zderzaka znajde pod spodem jakiś odnośnik gdzie moge nawiercić dziury na spryskiwacze żeby znajdowały się w tym samym miejscu co fabryczne ?
2. Jak rozwiązana jest sprawa w 166 które mają fabrycznie zamontowane spryski:
- napewno w zbiorniczku płynu zastosowano drugą pompkę, ale zastanawiam się jak tym sterować, nie chcę pryskać na lampy za każdym razem gdy spryskuje szyby może ktoś coś doradzić ? jak wygląda to w fabrycznych spryskiwaczach ?
Czy może mi ktoś udzielić takich informacji:
1. Czy po zdemontowaniu zderzaka znajde pod spodem jakiś odnośnik gdzie moge nawiercić dziury na spryskiwacze żeby znajdowały się w tym samym miejscu co fabryczne ?
2. Jak rozwiązana jest sprawa w 166 które mają fabrycznie zamontowane spryski:
- napewno w zbiorniczku płynu zastosowano drugą pompkę, ale zastanawiam się jak tym sterować, nie chcę pryskać na lampy za każdym razem gdy spryskuje szyby może ktoś coś doradzić ? jak wygląda to w fabrycznych spryskiwaczach ?