[166] kod do navi ?

• Autor wątku Autor wątku piotrbi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

piotrbi

Guest
Witam niedawno nabyłem 166-stke i wymieniałem w niej akumulator nie wiedząc ze radio jest kodowane przeszukałem wszystkie papiery i nie moge znalesc kodu dodam ze autko przyjechało z włoch czy sa jakies uniwersalne kody poradzcie cos prosze z góry dzieki :|?:

Witam,w tym przypadku pomoże Ci wyłącznie serwis Alfa Romeo lub Fiata.Musisz prośić o wydanie kodu do ICS.Wyjmą Ci cały ICS i spiszą numery ktore znajdują się w tylniej scianie komputera,następnie po około 2 tygodniach dostaniesz karte kodową do ICS u prosto z Włoch.Cena z tego co pamiętam ok 40pln.Pozdrawiam

leny napisał:
Witam,w tym przypadku pomoże Ci wyłącznie serwis Alfa Romeo lub Fiata.Musisz prośić o wydanie kodu do ICS.Wyjmą Ci cały ICS i spiszą numery ktore znajdują się w tylniej scianie komputera,następnie po około 2 tygodniach dostaniesz karte kodową do ICS u prosto z Włoch.Cena z tego co pamiętam ok 40pln.Pozdrawiam
40zł?? ja łacznie z wyciągnieciem i włozeniem ICS-u na miejsce zapłaciłem ok 400zł.

Witam.
Przyciski clima + dark należy jednocześnie przycisnąć. Powinieneś odczytac ICS code - navi code. U mnie działa.

ale u mnie juz pyta o podanie kodu te przyciski nie działają :|?:

Matt21 czyli mam dzwonic do salonu do Włoch a z kim ja sie tam dogadam jak nie znam jezyka

piotrbi napisał:
Matt21 czyli mam dzwonic do salonu do Włoch a z kim ja sie tam dogadam jak nie znam jezyka
Źle mnie zrozumiałes, jedziesz do ASO mówisz że chcesz zamówic kod ICS, oni wyciagają Ci kompa spisują numery seryjne oraz numer VIN czyli nadwozia, płacisz za wszystko, u mnie razem wynosiło to ok 400zł czekasz ok tygodnia moze dwóch i przychoidzi z Włoch mała "wizytówka" z kodem ICS, tylko sprawdzaj dokładnie czy nie pomylili się w numerach seryjnych oraz VIN, ja miałem dwa błedy. Mów że chcesz kod ICS bo mimo że ja zamawiałem ICS przyszedł mi kod do NAVI, który i tak był błedny, zamawiali ponownie ale już na ich koszt. :mrgreen:

Jak wyciągnąc kod do navi nie kozystając z aso jest jakis sposób ?
Odłanczałem i załanczałem akumulatyor programowałem radio i przapustnice jak niektórzy radzili i dalej sie pyta o kod zaznaczam ze posiadam kod do ICSu

Amortyzatory
Powrót