166 3,0 v6 czy warto ją kupic

• Autor wątku Autor wątku speedi25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    v6
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

speedi25

Guest
Witam mam do wszystkich na forum pytanie przymierzam się do kupienia tego autka ale nie mam doświadczeń z tą marką czy to się strasznie psuje jak to się słyszy o tej marce i że jest droga w utrzymaniu czy ma jakieś poważne defekty konstruktorskie itp. itd.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3979953

Z góry dzięki za pomoc
Speedi

Witam, uszkodzona jest, niby nie bardzo ale obie poduszki wystrzeliły a to juz by mnie zniechęciło. Brzmi to bardzo drogo.Co do awaryjności, olej to, jeśli dbasz o auto to odwdzięczy Ci to z nawiązką.

Poduszki to już nie jest tragiczny wydatek.Moim zdaniem uszkodzenia nie są tragiczne.Weź pod uwagę to że wcześniej autko musiało być bezwypadkowe(inaczej wątpię żeby poduszki sprawnie zadziałały przy tak lekkim uszkodzeniu.).Druga sprawa to pomyśl ile musisz dać za inny samochód tej klasy i z takim wyposażeniem z 2003 roku.Za 25 tyś nie kupisz nawet dobrego BMW E46 z silnikiem 1.8 z roku 2000.O wypasie nawet nie mamy tu co rozmawiać.Co do awaryjności,to zgadzam się z przedmówcą.

Tak myśle ze będąc na Twoim miejscu i mając w kieszeni troche dodatkowych pieniedzy na odremontowanie auta..... nie zastanawiałbym się tylko kupiłbym ją :mrgreen:

poduszki to nie duzy wydatek??? :shock: a skad masz takie informacje

Prosto z giełdy gliwickiej.Koszt od 500 do 800 za sztukę.W serwisie pewnie lepiej nie pytać.Wiem stąd,ponieważ tydzień temu kupował kolega do bmw od gościa,który handluje tylko poduszkami.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót