Instalacja skórzanych elektrycznych foteli

• Autor wątku Autor wątku MichałGdy
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
kefirek90 dzięki za podpowiedz......a jeśli chodzi o cene 800zł to uważam, że jest całkiem spoko......można pewnie kupić za 500 ale wyglądają jak by ktoś woził na nich konie

drift-r sprawdź ile mam wystawionych przedmiotów i przelicz ile może kosztować mnie ich wystawienie. Tak dla informacji to wcześniej przez kilka lat korzystałem z konta brata ale założyłem sobie swoje dlatego nie mam gwiazdek a też dużo sprzedaje poza allegro bo po co płacić prowizje? Zobacz na moje koszta przesyłek a na innych handlarzy i sam zauważysz że nie nie nabijam na przesyłkach jak inni. U mnie kupuje się najtaniej na allegro i masz najtańszą przesyłkę, Zresztą po co się udzielasz w tym temcie na mój temat, załóź nowy temat np: "O sprzedawcy h0se166 na allegro" bo nie chce mi sie już zaglądać w ten temat i ci odpisywac, Masz z tym jakiś problem?

Co do tych paru groszy to uwierz mi że płacąc miesięcznie za allegro około 400zł pomyślał o takich kombinacjach jak moje.
To może jaśnie pan wyraźniej to zaznaczy na aukcji a nie małym druczkiem skoro jaśnie pan taki uczciwy?

Taki alfista że gdyby nie spostrzegawczość jednego z kolegów to inny alfista cieszyłby się właśnie nowo nabytym kompletem welurów.

Boze nie wiedziałem że tacy tempi jesteście. W każdym ogłoszeniu grubo, wyraźniej napisane jest że przed naciśnięciem kup teraz konieczny jest kontakt dlatego nie piepsz kocopołów o możliwości oszustwa bo mnie gotuje w środku jak słysze takie piepszenie. Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć czegos co każde dziecko by zrozumiało dosrosłemu kolesiowi. Człowieku! WCHODZISZ NA OGŁSZENIE ZA 400ZŁ GDZIE WIDAĆ SKÓRĘ , CZYTAJĄC OPIS OGŁOSZENIA CZYTASZ ŻE JEST TO CENA ZA TAKIE SAME FOTELE ALE WELUROWE , SKÓRZANE JAK NA ZDJĘCIU KOSZTUJĄ 800ZŁ, OSTRZEGAM RÓWNIEZ ŻE PRZED NACIŚNIĘCIEM OPCJI KUP TERAZ KONIECZNY KONTAKT W CELU UZGODNIENIA SZCZEGÓŁÓW!. czy teraz jaśnie pan zajarzył czy nadal masz problem z mysleniem? Nawet jeśli chciałbyś sobie sam kliknąć kup teraz to nie możesz! Ponieważ zastrzegam sobie prawo do nie zrealizowania zamówienia jeśli wcześniej się nie skontaktowałeś. Po prostu brak mi słów.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Boze nie wiedziałem że tacy tempi jesteście. W każdym ogłoszeniu grubo, wyraźniej napisane jest że przed naciśnięciem kup teraz konieczny jest kontakt dlatego nie piepsz kocopołów o możliwości oszustwa bo mnie gotuje w środku jak słysze takie piepszenie. Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć czegos co każde dziecko by zrozumiało dosrosłemu kolesiowi. Człowieku! WCHODZISZ NA OGŁSZENIE ZA 400ZŁ GDZIE WIDAĆ SKÓRĘ , CZYTAJĄC OPIS OGŁOSZENIA CZYTASZ ŻE JEST TO CENA ZA TAKIE SAME FOTELE ALE WELUROWE , SKÓRZANE JAK NA ZDJĘCIU KOSZTUJĄ 800ZŁ, OSTRZEGAM RÓWNIEZ ŻE PRZED NACIŚNIĘCIEM OPCJI KUP TERAZ KONIECZNY KONTAKT W CELU UZGODNIENIA SZCZEGÓŁÓW!. czy teraz jaśnie pan zajarzył czy nadal masz problem z mysleniem? Nawet jeśli chciałbyś sobie sam kliknąć kup teraz to nie możesz! Ponieważ zastrzegam sobie prawo do nie zrealizowania zamówienia jeśli wcześniej się nie skontaktowałeś. Po prostu brak mi słów.

stary, manipulujesz słowami kluczowymi tytuł aukcji nie pokrywa się z przedmiotem licytacji, szkoda tylko że allegro ma to w dupie, aukcja powinna być już dawno odwołana a ty otrzymać ostrzeżenie.

A jednak są ludzie którzy zamiast piepszyć głupoty na tym forum dzwonią i nie mają problemów z rozszyfrowaniem aukcji. we wtorek ma przyjechac po nie klient. Także pitolcie dalej.

sprawdź ile mam wystawionych przedmiotów i przelicz ile może kosztować mnie ich wystawienie.
Nikt ci nie każe tyle wystawiac, a jesli wystawiasz to płać :)
U mnie kupuje się najtaniej na allegro i masz najtańszą przesyłkę
Najtańszy nie jesteś, kilka miesiecy temu pytałem o kilka rzeczy i ceny były dużo wyższe niż te za ktore kupiłem u innego.

Boze nie wiedziałem że tacy tempi jesteście..
A może to ty tępy jesteś i nie wiesz co to kultira osobista.

W każdym ogłoszeniu grubo, wyraźniej napisane jest że przed naciśnięciem kup teraz konieczny jest kontakt dlatego nie piepsz kocopołów o możliwości oszustwa bo mnie gotuje w środku jak słysze takie piepszenie. Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć czegos co każde dziecko by zrozumiało dosrosłemu kolesiowi. Człowieku! WCHODZISZ NA OGŁSZENIE ZA 400ZŁ GDZIE WIDAĆ SKÓRĘ , CZYTAJĄC OPIS OGŁOSZENIA CZYTASZ ŻE JEST TO CENA ZA TAKIE SAME FOTELE ALE WELUROWE , SKÓRZANE JAK NA ZDJĘCIU KOSZTUJĄ 800ZŁ, OSTRZEGAM RÓWNIEZ ŻE PRZED NACIŚNIĘCIEM OPCJI KUP TERAZ KONIECZNY KONTAKT W CELU UZGODNIENIA SZCZEGÓŁÓW!. czy teraz jaśnie pan zajarzył czy nadal masz problem z mysleniem? Nawet jeśli chciałbyś sobie sam kliknąć kup teraz to nie możesz! Ponieważ zastrzegam sobie prawo do nie zrealizowania zamówienia jeśli wcześniej się nie skontaktowałeś. Po prostu brak mi słów.
99% OSZUSTOW pewnie tak sie tłumaczy.

wystawiając po cenie netto też pewnie kilka osób zadzwoni, ba może nawet przyjedzie, co nie znaczy że jest to niedozwolone i jest to niezgodne z zasadami konkurencji...

powodzenia... ja już opinię o tobie mam wyrobioną ;/

PS. zrozumiałbym gdybyś wystawił welur (bo tańszy) i wpisał w że masz jeszcze skórę + oczywiście fotki obydwu ale ta aukcja to zwykła manipulacja

hose widzę masz zajebiste podejście do swoich (pewnie już byłych) przyszłych klientów. Wyzywając na publicznym forum na pewno dorobisz się grona klientów.

cena 800 nie uważam że jest duża, ja dałem 500 u jaxo3 z anglika i są w bardzo dobrym stanie - zależy od okazji, ale właśnie czy ta mata pasażera wnosi coś do bezpieczeństwa ??

ale właśnie czy ta mata pasażera wnosi coś do bezpieczeństwa ??

Zależy od tego jak założyłeś fotele? W angliku pasażer siedzi po lewej stronie, a w nim jest ta mata i wykrywa ona obecność pasażera jak nie będzie podłączona to może poducha pasażera nie wypalić! Kontrolka od poduch ci nie świeci po założeniu foteli??

Zależy od tego jak założyłeś fotele? W angliku pasażer siedzi po lewej stronie, a w nim jest ta mata i wykrywa ona obecność pasażera jak nie będzie podłączona to może poducha pasażera nie wypalić! Kontrolka od poduch ci nie świeci po założeniu foteli??

Nic mi nie świeci. Podpiąłem fotele normalnie jak z anglika. Czyli ja siedzę na miejscu pasażera .. Na poduszkach nie ma żadnego błędu bo niedawno podpinałem pod komputer u mechanika.. Czyli jeśli dobrze rozumiem to w moim przypadku nawet jak jadę sam to wystrzeli ? Jeśli źle rozumiem, to mogę podpiąć na krzyż kable od poduszek :)

W naszych mata jest na fotelu pasażera. Jak ktoś tam siedzi to poducha aktywna. A jak nie siedzi to poducha nie wystrzeli. Tak więc jak masz z anglika to ciągle siedzisz na macie i poducha zawsze wystrzeli. Bez względu na to czy masz pasażera czy nie. Czyli ze względu bezpieczeńtwa jest ok. Tyle że zawsze dwie wybuchną.
U mnie np jak mam odpalone auto i ktoś wsiada to widać że mata jest aktywana bo przez chwile mryga lampka poduszki pasażera na wskaźnikach (pomarańczowa).

mam nadzieję że jesteście pewni że ta mata nie jest matą grzejną :D
poduszka wypala tylko w przypadku zapięcia pasów więc to jest czujnik

mam nadzieję że jesteście pewni że ta mata nie jest matą grzejną :D
poduszka wypala tylko w przypadku zapięcia pasów więc to jest czujnik
Nie zgodzę się, w pasach jest tylko jeden czujnik i tylko w kierowcy i to tylko przypominający o zapięciu pasów. Ten od pasażera jest pusty, nie ma żadnego kabelka :)

w każdym razie nie wiem czy ta mata obecności pasażera nie jest przypadka plotką... ktoś rozebrał siedzenie kierowcy... zobaczył matę z doprowadzonymi przewodami stwierdził że to właśnie mata obecności pasażera.
To jest kolejny zawodny element wprowadzony do systemu który ma być w krytycznej sytuacji niezawodny.

Chyba nie. Powinna zawsze mrugać po odpaleniu samochodu (w instrukcji wszystko jest). Nie spotkałem się z matą obecności pasażera w 166.

Amortyzatory
Powrót