Niepodłączone wtyczki

• Autor wątku Autor wątku Marcin Szł-y
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcin Szł-y

Guest
Witam możecie mi powiedzieć od czego są te wtyczki??????
Tu chodzi o tą białą niepodłączoną

05022011045.jpg

ta natomiast leży luzem w bagażniku:
05022011046.jpg

05022011047.jpg

---------- Post dodany o godzinie 10:51 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:49 ----------

Miałbym do was jeszcze jedno zapytanie nie działa mi wentylator klimy ile może kosztować wymiana tego wiatraka???

ja tez nic nie mam podpiętego i tez nie wiem co to jest.. a to co trzymasz to coś dorobionego pewnie przez poprzedniego właściciela

Myślałem że może to być od zmieniarki lub czytnika navigacji których właśnie nie mam

---------- Post dodany o godzinie 11:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:12 ----------

A powiedźcie mi bo nie włącza mi się wentylator od klimatyzacji ile może kosztować wymiana lub naprawa????

Marcin Szł-y;493494 napisał:
Myślałem że może to być od zmieniarki lub czytnika navigacji których właśnie nie mam

---------- Post dodany o godzinie 11:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:12 ----------

A powiedźcie mi bo nie włącza mi się wentylator od klimatyzacji ile może kosztować wymiana lub naprawa????
ja mam zmieniarkę i navi tam sa inne wtyczki, a ten kabel luzem co masz to coś dorobionego. ludzie wymyślają różne rzeczy zeby coś podpiąć. polak wszystko wykombinuj.e jak masz kontakt z tym człowiekiem to zadzwon i zapytaj co to jest . co do klimy to nie przerabiałem tego, wiec nie pomogę. Jaka masz alfe ?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
166 2.0 turbo, a auto przyjechało z włoch więc kontakt zbytnio nie za bardzo

Marcin Szł-y , jeśli masz Alfe po FL a ta wtyczka jest po prawej stronie za klapką koło bezpieczników to prawdopodobnie jest od DSP.

Ostatnia edycja:
Marcin Szł-y , jeśli masz Alfe po FL a ta wtyczka jest po prawej stronie za klapką koło bezpieczników to prawdopodobnie jest od DSP.

Po lifcie nie było już niestety 2.0v6 TB :(

Kolego założycielu tematu popraw w opisie silnik: 12V nie 16V ;)

Co do białej wtyczki, też miałem taką w 3.0V6 i mam teraz w 2.0V6 TB - również nie podłączona

Amortyzatory
Powrót