Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Oczywiście. Bez jego zdjęcia nie zdemontujesz boczków.Pytanie czy głośnik się rówież odkręca?
To uprzedzę jeszcze fakty. Te dekle od głośników są paskudne w zdejmowaniu. Jak nie masz wprawy to połamiesz. Budowa jest taka że pokrywka z tym materiałem jest luźno wsadzona a następnie wciśnięty ten pierścień z chromowanego plastiku. To on ma zatrzaski. I teraz jak delikatnie i umiejętnie nie będziesz tego pierścienia podważał dookoła to połamiesz. I pamiętaj przy montażu że pomimo kółka to jest tylko jedno poprawne położenie. Nie jest obojętne jak obrócisz.
Broń Cie Panie B!!! nie odrywaj materiału od tej pokrywki...tzn, że pokrywka plastikowa z materiałem jest na zatrzaski ? czy mam tez oderwac materiał od plastiku?
Broń Cie Panie B!!! nie odrywaj materiału od tej pokrywki...
JA wyciągałem ostatnio głośnik i po pierwsze to delikatnie wyjmij ramke chromowaną bo jest dość :krucha:, a potem musisz wyjąc pokrywkę od głosnika. Ona siedzi na 4 zatrzaskach metalowych które wchodzą w boczek.. Da się to wyjąć, to nie jest :wyższa szkoła wywijania batem: ale trzeba to robić powoli i delikatnie... PAmietaj , że jak będziesz podważał tąokrywkę: żebyś nie uszkodził boczka bo on z dość miekkiego plastiku jest zrobiony i widać na nim ślady po podważaniu śrubokrętem na chama...
![]()