Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
no to troche tam w ksiazce zle zpokazują bo są dwie blaszki po bokach i tam najlepiej podwazyc a nie na środku..
problem natomiast jest z zaroweczkami halogenowymi 10w co tam są, bo jak narazie nigdzie wkoło mnie nie mają.. gdzie je kupiliście??
Majkel™;851279 napisał:Bo teraz mam zamontowane rurkowe 5W i świeci słabiej niż telefon...
Czyli rurkowa. Dzięki kolego. W takim razie jeszcze jedno pytanie, może komuś będzie się chciało sprawdzić. Czy u Was odbłyśniki w tej lampce są błyszczące? Bo u mnie są matowo szare (podejrzewam, że ktoś je pomalował szprejem) i przez to tak słabo świeci. Bo sama zmiana żarówki z 5W na 10W rewelacji raczej nie zrobi...A dokładniej C10W![]()
Tak rurkowa, tyle że mocniejsza 10 WattMajkel™;851282 napisał:Czyli rurkowa
Majkel™;851282 napisał:Bo u mnie są matowo szare
Majkel™;851282 napisał:sama zmiana żarówki z 5W na 10W rewelacji raczej nie zrobi..