chodzi mi o ta od sterowania nawiewów bo do tylu ics-a jeszcze nie doszedlem. Dziek wielkie bo meczylem sie z tym dluzej niz z samym wysunieciem ics-a a ile k*** polecialo![]()
chodzi mi o ta od sterowania nawiewów bo do tylu ics-a jeszcze nie doszedlem. Dziek wielkie bo meczylem sie z tym dluzej niz z samym wysunieciem ics-a a ile k*** polecialo![]()
hehe ja miałem to samo. ale warto to robić samemu. ja jak pojechałem do serwisu alfy w olsztynie i chciałem żeby wyjeli mi icsa to powiedzieli żeby zostawić samochód na cały dzień bo to roboty na pół dnia (mi zajęło to 10 minut) i że usługa będzie kosztowała od 600 do 800 zł. !!!! Zawinąłem sie na pięcie i tyle mnie tam widzieli. Pozdrawiam
No ja przy pierwszej próbie z 3 lata temu, po godzinie dłubania jak mi w końcu ciśnienie podskoczyło to wyrwałem ramkę i wyjąłem radio. Ale już mam nową ramkę
.
Witam parę lat minęło od założeniu tematu, ale u kuzyna był podobny problem, ze słabo podświetlało i winna była przetwornica tak jak ktoś wyżej napisał
Tutaj link do filmu gdzie borykaliśmy sie z problemem
https://youtu.be/V8onss5xHdQ
Może komuś się przyda