Potrafię rozkodować kod do radia!

h0se166

Nowy
Auto
Miałem ze 40 różnych alf romeo.
jeżeli ktoś z was potrzebuje kod do ics-a to chętnie pomoge za drobną opłatą. tel 667799753

Mógłbyś pomóc kilku osobom opisując to w dziale "zrób to sam", ale cóż....

zapłaciłem za program wiec nie ukrywam że chciałbym aby mi się to zwróciło, Przepraszam ale nie jestem pracownikiem KARITASU.

Hose podaj jeszcze czy robisz oba modele tzn. BE2569 i BE2580, czy tylko ten pierwszy?

BE2569 z seriala to i ja potrafię rozkodować, ale że da się BE2580 to dla mnie nowość.

dobrze napisałeś,... dla ciebie

Skomentuję tą wypowiedź tak.... bo na więcej kultura nie pozwala.
Jeśli hose potrafi rozkodować BE2580 tylko z seriala (nie z wsadu pamięci) to chylę czoła, bo do wczoraj o takiej opcji nigdzie nie słyszałem.

Kurde - o co Wam chodzi? Facet potrafi coś, czego Wy nie potraficie i chce za to jakąś kasę. Nie musicie przecież korzystać z jego usług. ASO też Wam pomoże.

Premek mi chodzi tylko o to, że dobrze jest wiedzieć, że ktoś od nas potrafi rozkodować BE2580 mając tylko serial, bo do tej pory konieczne było odczytanie wsadu pamięci na co nie wszyscy mieli czas i ochotę. O tym, że można to zrobić z BE2580 nie wiedziałem i wszyscy spece z jakimi się kontaktowałem twierdzili, że z samego seriala się nie da, przez co byłem zmuszony zamawiać w ASO.
Czytając natomiast wypowiedź dance1 można odnieść wrażenie, że jest to tak oczywiste jak piasek na Saharze.

Jaka jest ta nie wielka opłata i jaka jest pewność że ci się uda?

a działalność gospodarcza zarejestrowa?? skoro pobierasz $ hehe:P
i tutaj Cię zaskoczę! MAM JUZ WŁASNĄ DZIAŁALNOSC GOSPODARCZĄ :) Nareszcie:)
co do modeli radii to BE2569 i BE2580 juz rozkodowywałem
Ale nie chodzi mi o byle jaką, tylko PKD zgodne z działalnością rozkodowywania radyjek:D No chyba że właśnie na tym polega twoja praca to ok:D pozdrawiam:) tak się tylko dla jaj czepiam:P

Amortyzatory
Powrót