Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Lub w schowku na okulary wydaje się być wygodniejsze hehehZrób aux z emulatorem kasety. Możesz wywalić cały mechanizm. Silniczka nie słychać wtedy. Kabelek ciągniesz tunelem środkowy i wyciągasz w okolicach ręcznego. Jakoś dźwięku świetna. No i wygodne.
Jak chcesz to mogę sprzedać swoją audiostrade bo teraz nie używam s szkoda zeby leżała. Plus emulatora jest to ze oprócz auxa masz usb i wejście na Sd
albo bez kabli jak chcesz to kupujesz cos takiegojutro zobacze jak to łaczy sie z telefonem i jak jakosc dzwieku ...
Wrzuć linka skąd to kupiłeś.łaczy sie bez problemu, jakosc bardzo dobra , wkoncu zadnych kabli![]()
Fajne do zamontowania w schowku na okulary
tylko ,że jak pokazuje ,że jest kaseta i wyrzuca od razu to nie gra... Jak złapie to już gra...ktoś pare stron wczesniej pisał ,że musi pare razy poprzełączać żeby działało.
Jeszcze jedno pytanie jeżeli nie mam podpiętego niczego pod auxa i przełącze na kasete to normalnie trzyma tryb? czy przerzuca bo nic nie jest podłączone?
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka