Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Wylane Mleko tapicerka

Piotr18r
    Gość

Domyślnie Wylane Mleko tapicerka

Witam mam problem wylało mi się mleko w samochodzie około 2,5l przeszło przez wykładzine aż do blachy,wszystko rozebrałem wykładzine wyjąłem i wyprałem odkurzaczem to tapicerki ale niestety nie pomogło strasznie to wszystko pachnie,dziś jeszcze raz zabrałem sie za czyszczenie tylko z tym ze zrobiłem bardzo dużo piany i wylałem mnustwo płynu na to zobaczymy co jutro pokaże czy będzie dalej śmierdziec. Mam pytanie co jeszcze mozna zrobić czy ktoś już miał podobny przypadek, czy może wie ktoś gdzie wrazie czego mogę kupić całą wykładzine do alfy 166 ??? jakieś namiary prosze o pomoc

Numberuno
    Gość

Domyślnie

Powodzenia. Obawiam się, że będziesz musiał wymienić wszystkie zalane elementy tapicerki

Piotr18r
    Gość

Domyślnie

No to mnie pocieszyłeś a gdzie wogole ma szukać tej wykładziny i tego Filcu czy Maty wygłuszającej ? jakieś namiary Jestem z okolic Krakowa. Wogile ile mnie może to kosztować

Numberuno
    Gość

Domyślnie

Przejedź się jeszcze do jakiegoś zakładu gdzie piorą tapicerki, może mają jakiś sposób. Ale na pewno musisz mieć wyciągnięte wszystkie śmierdzące elementy. A jak się nie da to szukaj na allegro, stoi dużo 166 na części i tapicerki nie powinny być drogie.

Piotr18r
    Gość

Domyślnie

Wszystko Wyciagnięte z auta oprucz Filcu pod nogami pasazera koło deski rozdzielczej,którego nie dam rady wyjać ponieważ przechodzi na strone kierowcy jest połaczony pod deska,Tylko to zostało ale smierdzi mi w aucie tak że nie idzie wytrzymać. Będę szukał nowych wykładzin musze coś z tym zrobic

Użytkownik Alfa i Omega Avatar drobiazdzek
    Mieszka w
    KOL..../ SO.....
    Auto
    auto na ropa

Domyślnie

hmmm. podobno sok z cytryny pomaga..., podobno...

---------- Post added at 19:40 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

filce możesz dokupić i sam wyciąć na wymiar a podłogę jak masz wyjętą to karcherem pod ciśnieniem i to najlepiej gorącą wodą, potem sokiem z cytryny i zaś przepłukać
    nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....

Piotr18r
    Gość

Domyślnie

Dobra Koledzy kupiłem cała wykładzine,założyłem ja tylko mam problem bo moja wykładzina z 2001 nie miała wycięcia pod nogami pasażera w przodzie a ta co kupiłem teraz ma coś dziwnego