kubicze
Aktywny
- Auto
- AR Spider 3.0 V6 98 rok Hardtop
IMASAF, najszybciej kupisz go za naszą zachodnią granicą np w Dreźnie, z ebaya też można zamówić
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

a czy z katalizatorem nie byl zintegrowany jeszcze jeden tlumik ? (tak slyszalem) prawda to?
Prawda, w pierwszej puszce za wkładem katalitycznym jest komora/tłumik przelotowo-rozprężny.
Prawda, w pierwszej puszce za wkładem katalitycznym jest komora/tłumik przelotowo-rozprężny.
A mozna go czyms zastapic? Bo mam katalizator wymieniony na uniwersalny i mam teraz troche glosno.
Grzesiek a ile jest katalizatorow i sond lambda w V6 rok 2003 jak patrze to widze u gory jeden i z drugiej strony glowicy drugi i wkrecone do nich sondy +3 kat na dole + sonda ,czy moglbys to zweryfikowac czy tak jest
ja oba tłumik kupowałem z ebaya, zawsze wpisuje "auspuff alfa 166", i szukałem po cenie, korespondencja ze sprzedającym ograniczona do minimum, bo nie znam niemieckiego, tylko google![]()
na tłumik końcowy czekałem tydzień, na środkowy 3 dni, wszytko przyjeżdżało DHL'em, oba tłumiki kupiłem od sprzedającego z Drezna,
tu jest ciekawa oferta, jeszcze tańsza niż ja płaciłem
http://cgi.ebay.pl/Auspuff-MSD-Scha...8653?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item5ada32a48d
Co do zakupów to nie ma stresu, polskie Allegro daje gwarancje za zakupy do 10 tys zł, natomiast zakupy zrobione na ebay i zapłacone przez paypal są gwarantowane, więc nie ma stresu przy zakupach, że czegoś nie dostaniesz.
W sumie za pierwszym razem zastanawiałem się nad wyjazdem do Drezna lub Berlina po odbiór, ale dałem sobie spokój.
Część sprzedawców ma podane już w aukcji ceny wysyłki do Polski, ale przeważnie są to te droższe oferty, lepiej wybrać tańszą i napisać do gościa o cenę wysyłki.
to cieszę się, że mogłem pomóc
mam jeszcze pytanie, czy warto pomalować czymś nowy tłumik, zabezpieczyć go dodatkowo przed korozją??