M
M&M
Guest
Leroy Merlin jest po 30zł do 800 stopni, temp pracy przy dwu rurce 850 stopni
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Koledzy, ja kupiłem i zamontowałem końcowy tłumik MTS'a.
Jest jak oryginał IMASAF'a co lepsze pod przyspawaną blaszką z oznaczeniem producenta MTS znalazłem oznaczenie IMASAF.
Wynika, ze MTS bierze od IMASAF tłumiki montuje końcówki z nierdzewki i nakleja swoje oznaczenia.
Wynika, ze MTS bierze od IMASAF tłumiki montuje końcówki z nierdzewki i nakleja swoje oznaczenia.
Może ja się podepnę, sukcesywnie przywracam swoją Alfę do stanu idealnego, jakiś czas temu kupiłem tłumik końcowy, teraz kupiłem tłumik środkowy oba oryginalne, polecam zakupy na ebay, szczególnie teraz, euro jest stosunkowo tanie.
Ale nigdzie nie znalazłem katalizatora do AR166 3.0 V6 99 r, czy ktoś z kolegów mógłby doradzić co założyć i ile jest z tym przeróbek związanych, kupno używki raczej odrzucam, ciężko kupić coś co by rokowało na dłuższą jazdę.
Hmm, tylko jak teraz się ma do tego odwieczna dyskusja o wyższości IMASAFa nad MTSem (było było nawet w tym wątku)? Efekt placebo?
Oj tam pomalujbo już wstyd jeździć z taką rudą puszką .