Kod do nawigacji, odblokowania ICS

Kod do radia id o ICS to ten sam kod.
Po odłączeniu aku i ponownym podłaczeniu trzeba wpisac 4-cyfrowy kod który odblokowuj dostep do ICS (radio)

No to też przepłaciłem :(
Czyli idąc do serwisu i płacąc 230-250zł po prostu przepłacamy bo na wymienionej wyżej stronie internetowej jest znacznie taniej,a na forum koddoradia widziałem, że niektórzy dostawali kod za darmo.
Dzięki za rozwianie wątpliwości.

Ostatnia edycja:
Odblokowanie ics

Witam mam mały problem kupilem niedawno Alfe Romeo 166. odłączyłem akumulator i zablokowałem ics.
oczywiście nie posiadam kodów.
czy jest ktos na forum kto potrafi mi pomóc. oczywiscie zapłace za kody. dodam ze posiadam radio BE2580

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Przeczytaj ten temat a znajdziesz odpowiedzi

Witam, doczekałem się w końcu kodu do mojego BE 2580, serwis ogarnął się po pięciu tygodniach, całkowity koszt 230zł.
Kod który dostałem i działa to 4426. Pozdrawiam

Wymiana akumulatora zakodowany ICS

Witam. Czy ktoś z kolegów może poratować kodem radio w samochodzie Alfa romeo 166 z 1999 roku po wymianie aku zakodowane ICS.
Czytając forum można wnioskować że można to wygenerować choć inni twierdzą że tylko ASO lub elektronik znajacy sie na rzeczy.

siemens driver information system
MLFB: 5WK 78101
serial AR1010017699/03
BE2569W5016466
SW:3,39
156 020 358

Za pomoc szczere dziękuję.

Próbowałeś kodu: 4444 ?
Jeżeli ICS był już kiedyś odblokowywany przez elektronika, to taki kod pasuje :)

Witam. Czy ktoś z kolegów może poratować kodem radio w samochodzie Alfa romeo 166 z 1999 roku po wymianie aku zakodowane ICS.
Czytając forum można wnioskować że można to wygenerować choć inni twierdzą że tylko ASO lub elektronik znajacy sie na rzeczy.

siemens driver information system
MLFB: 5WK 78101
serial AR1010017699/03
BE2569W5016466
SW:3,39
156 020 358

Za pomoc szczere dziękuję.

Twój kod to: 1014

Witam danus 77 jestem pełen uznania za trafne wytypowanie kodu. Pozdrawiam.

mam ten sam problem co kolega, patrzyłem też kod 4444 i 0000 i nie działa, alfa z 99 roku, jutro podam numery z radia.. Jest możliwość że też ktoś poda kod czy raczej jak już to aso lub elektronik?

mam ten sam problem co kolega, patrzyłem też kod 4444 i 0000 i nie działa, alfa z 99 roku, jutro podam numery z radia.. Jest możliwość że też ktoś poda kod czy raczej jak już to aso lub elektronik?

Zależy od modelu. Jak masz BE2569 to bez problemu da się się numerze seryjnym.

Ostatnia edycja:
Słyszałem , że kody się powtarzają . Podam swoje może komuś wejdą ics 7417 , navi 8101

Słyszałem , że kody się powtarzają . Podam swoje może komuś wejdą ics 7417 , navi 8101
W takim razie poniżej mój kod do ICS -mam nadzieję, że ktoś będzie miał ten sam numer (prawdopodobieństwo chyba większe niż wygrana w totka:))

ICS code: 8473

ICS Kody

Ostatnio sprawdzałem bezpieczniki, bo mi się nawiew spieprzył... i wyciągnąłem m.in. od ICS'a... teraz potrzebuje kody a ich nie mam. Nawiew za to działa :) Ale denerwuje mnie jazda bez podglądu klimy czy radia...srał pies navi :) Gdzie i jak tanio można je zdobyć/kupić. Pozdrawiam

Przede wszystkim uzupełnij profil o rocznik auta. Potem wypadałoby podać model ICS'a. Jeśli to BE2569 to nie będzie problemu. Natomiast jeśli BE2580 to zostaje wizyta w serwisie, albo elektronik z dostępem do Martecha.

zadzwoń do ASO Nagórski z pod Poznańskiej Łeczycy, poproś Pana Piotra . miej VIN być może poda od ręki.

Ja mam inny problem.
Mam PIN.
Po długim postoju i odłączeniu aku ICS w ogóle nie prosi o PIN tylko odlicza 10 minut.
I opcja wbicia PIN jest nieaktywna.
Spotkał się ktoś z czymś takim ?

Amortyzatory
Powrót