Kod do nawigacji, odblokowania ICS

skoro woła o płytę to ją wsadź bez płyty działać nie będzie

płytę z mapami.Nawigacje w naszych bellach nie mają dysku twardego i (tak jak w większości aut) do działania nawigacji potrzebują płyty z mapami.a z kąd masz wziąść? szukaj może na allegro .Ja mam w swojej europę2007

Jaki komunikat dokładnie wyświetla się na ICSie?

zadzwoń pod ten nr 667799753 za małą kaskę otrzymasz kod do ICS-a ja parę dni temu miałem taki samproblem i już po bólu :))

mój kod do nawigacji ICS 1978 może komuś się przyda.

Witam, ja także już dawno po odłączeniu aku straciłem kod do navi. Może jest jakiś sposób odczytania go np z samej navi? Trzeba zacząć od tego, gdzie kod jest zapamiętany. W ICSie czy w navi. Hmnnn.

Witam
Z tej strony Kamil.
Niedawno nabyłem swoją pierwszą Alfę 166 2,5 1998r. i mam problem z ICS-em.
(prawdopodobnie mam BE2569-chcociaż go nie wyjmowałem i głowy sobie za to nie dam uciąć) nie mam do niego kodu.

Mam "IDENTE-KARTE' na niej są numery:
"Gerate Nr. 5WK78170" i "Serial No. W1001464"

Moje pytanie brzmi czy wystarczy ten Serial No. z mojej IDENT-CARTE litera i 7 cyfr: W1001464 jeśli mam faktycznie BE2569, czy jednak muszę wyciągać ICS i spisywać numery z obudowy?
Jeśli wystarczy ten numer to czy mógłbym poprosić o wygenerowanie kodu?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź może być na Pw albo gg 5077591 ew.kom. 725 269 889.

Sorki za odkopanie starego tematu, ale jak na razie nie potrafię sobie sam poradzić z tym problemem.

Jestem w stanie odczytać kod z praktycznie każdego ICS-a. Koszt dla klubowicza to 80zł. Jedyna niedogodność to taka że trzeba wysłać do mnie sprzęt. Odczytam pin z pamięci i odsyłam do właściciela.

Witam.
Mialem podobny problem.Servis pobrał kod po serialu i okazało się, ę nie pasuje.Poprzedni właściciel pojazdu oddał pojazd do servisu celem uzyskania karty kodowej a tam zamiast ściagac kod oryginalny pogrzebali
w pamięci flesz. Znalazłem jednak zaklad, gdzie za konkurencyjne pieniadze ( w porównaniu do ASO) odzyskał kod z BE 2580.
Jeśli kogoś z kolegów interesuje temat udzielę bliższych informacji(GG 11522690, mail ryszard535@wp.pl).
Pozdrowienia.

za darmo to juz nawet w ryj czlowiek nie dostanie hehe :D

witam. mam problem moze jest gdzies odpowiedz, ale nie potrafie znalesc odpowiedzi. mianowice nie dzialala mi navi. po naprawie podlaczylem i echo. na ekranie opis "please wait", a pozniej "no navigation system". co jest nie tak? ewentualnie gdzie jest bezpiecznik? czy potrzeba mu twardy reset i na nowo wbijac kody?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
A wcześniej działała? Może spieprzyli Ci tą naprawę? Trochę tak w ciemno szukamy bo możesz mieć niesprawną tą nawigację.

sprawna raczej jest bo jak odłaczylem akus i ponownym podlaczeniu przed wpisaniem kodu zapaliła sie pomaranczowa lampka na navi. Po wpisaniu kodu pojawił sie znow napis please wait po czym Navigation system not available i działa :(

Witam mi nie działały kody uniwersalne, ale miałem książkę serwisową, w której miałem dane salonu który sprzedał moją Alę.
Znalazłem w internecie e-maila do salonu i napisałem im wiadomość, wcześniej tłumacząc w google z polskiego na niemiecki.
Podałem dane samochodu i czy mógł bym dostać kody przez e-maila.
Po dwóch dniach pan odpisał mi i podał kody bez problemu za darmo, a w Polsce kosztuję to 300 zł

Amortyzatory
Powrót