pawellike
Nowy
Kiedyś gdzieś w internecie na jakiejś fotce widziałem, jak jeden gostek miał zamontowane Radio z mp3 w Alfie 166 na górze, zamiast schowka. Czy jest sens i ewentualnie możliwość wsadzenia takiego radia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Po co psuć kokpit. Można wlutować mp3 aux, albo podlaczyc zmieniarke mp3. O tym mp3 aux masz w przyklejonych tematach. Ja osobiście jestem za zmieniarką mp3.

czy ja wiem czy tak bardzo psuć... ja mam tak zrobione i bardziej mi sie podoba jak nie ma tego schowka. a jakośc dzwieku jest NIEBO lepsza jak przez ics :]
Pokaż załącznik 52288Pokaż załącznik 52289
półeczke zrobił moj brat na próbe, ale wyszła ładnie więc juz tak zostało
Polecam tego typu rozwiązanie, jest dużo lepsze niż przerabianie ics czy kupowanie zmieniarek mp3, bo za tą cene moglibyscie sobie kupic juz niezle radio i jakośc dzwięku jest zupełnie inna.
Osobiście nigdy bym nie pozwolił tak zeszpecić auto. Już wolał bym całkowicie zrezygnować z audio, ale to tylko moja opiniaczy ja wiem czy tak bardzo psuć... ja mam tak zrobione i bardziej mi sie podoba jak nie ma tego schowka. a jakośc dzwieku jest NIEBO lepsza jak przez ics :]
...
kto wie czy kiedyś nie czeka apgrejd radyjka i zrobi sie nową półeczke do tegoJak już trochę pracy włożyć to wstaw tam otwieraną navi.
A czy jak podepnę radio z kostką ISO pod oryginalne kable z ICS to radio sie uruchomi i bedzie grało?
Ja sie zapytałem o dodatkowe radiio, poniewaz mam w swoim zablokowany ICS i nie mam kodu. Elektronik probowal odkodowac, mowil ze robil to juz w wielu takich ICS-ach ale z moim jest problem, bo ktos wczesniej wsadzal tam lapy i pomieszal cos z kosciami pamieci. Wiec tak zapytalem czy mozna by wsadzic gdzies i podpiac zewnetrzne radyjko i chociaz muzyki posluchac ....

Załączam kiepskie, bo kiepskie ale zdjęcia.
Pokaż załącznik 110804Pokaż załącznik 110805Pokaż załącznik 110806Pokaż załącznik 110807Pokaż załącznik 110808Pokaż załącznik 110809
Nasuwa się tylko jedno powiedzenie. "maszyna aż gwizda, tylko operator piz...da"ten samochód jest taki jaki jest i nic więcej wymyśleć bez niszczenia schowków nie można .. jeżeli chodzi o przód .. to nie moja wina, że ktoś bez sensu myślał, że nie można normalnie własnego radia podpiąć, wina producenta i się trudno mówi : >