- Auto
- 166 3.0V6, gtv 2,0TS, brera V6
I jeszcze umieć je przetłumaczyć policjantowi z obcego kraju :sarcastic:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pytanie może nie o końcowy ale sam poczatek wydechu czy katalizator z Lancia Thesis3.0 jest taki sam jak [notranslate]Alfa[/notranslate] Romego 166 3.0?
Juz precyzuje pytanie mam kolektor wydechowy połaczony z katalizatorem czyli łacznie mam 4 sondy, wiec mam CF3 . Bo mam wydłuchany własnie ten katalizator co jest połączony z kolektorem wydechowym i szukam może jakiegoś zamiennika co bedzie kompatybilny bo troszke to pobrzękuje i irytuje. I teraz po wpisaniu w aledrogo katalizator do alfy 166 3.0 wyskoczył mi wizualnie taki sam tylko z tej lanci i nie jestem pewny czy to rzeczywiście to samo.

właśnie o tę aukcję mi chodziło z lanciczyli wychodzi na to że będzie pasować?