• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Od czego jest ta wtyczka ?

FifthGear

Nowy
Auto
Obecnie Volvo S80 T6
Witam

Rozbieram, odnawiam jedna taka 166 dla siebie i po zdjeciu podlogi zobaczylem taka oto wtyczke. Do czego ona sluzy ? Mam ICSa 2980, tak przy okazji moze ktos mi podpowie gdzie moge to zdekodowac, nie koniecznie za darmo. Bylem w salonie Alfy ale czekam i czekam i sie nie odzywaja do mnie.

20120921_115453.jpg

W wersji z webastem tam jest reg. temperatury, może to być od tego. Wiesz włosi składali auta(puszczali wiązki) a dopiero potem myśleli z jakim będzie wyposażeniem. Dla przykładu ja w bagażniku mam 8 pustych wtyczek i nigdy nie zastanawiałem się po co i do czego:)

W wersji z webastem tam jest reg. temperatury, może to być od tego. Wiesz włosi składali auta(puszczali wiązki) a dopiero potem myśleli z jakim będzie wyposażeniem. Dla przykładu ja w bagażniku mam 8 pustych wtyczek i nigdy nie zastanawiałem się po co i do czego

Hehe dobre:P Ale to zawsze jakas taka oszczednosc kosztow;) Szkoda ze nie mam instalacji pod DSP;) Webasto to raczej malo przydatny gadzet u mnie w Irlandii;)

Taka oszczędność że kabli tyle co w samolocie:). Ale o ile się nie mylę instalacja jest ta sama co od zwykłego audio.Sprawdź dobrze przy zmieniarce.
A jednak się pomyliłem poczytaj, ewentualnie podepnij sie pod temat bo nie będziemy robić śmietnika.
icon1.png
http://www.forum.alfaholicy.org/166/80486-dsp.html

Ostatnia edycja:
Jasne, oczywscie, chodzilo mi tylko o ta wtyczke. Dzieki za odpowiedz.

Amortyzatory
Powrót