Mat85
Nowy
Witam czy można do naszych alf dokupić końcówke tłumika tak żeby fajny sportowy dźwiek czy trzeba wymieniać cały tłumik na sportowy???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
linka nie mam bo dostałem od brata tłumik i podpasowałem. Było na forum zdjęcie.masz jakieś namiary na końcówki jakiegoś linka??a o tym tłumiku to wiem szokująca cena
Nie idźcie tą drogą . Rzadko komu się udaje coś wymodzić, z polecanych jest tylko oryginał albo tłumiki IMASAFa (na eBayu za ~200€). Jak już ktoś bardzo chce tuningować to widziałem tam też coś Zendera za ~400€, powinno być niezłe.
otwórz dolot to będziesz miał sportowy dźwięk silnika, czyste v6
Dokladnie zrobilem to samo i dzwiek jest teraz bosskiPolecam usunięcie tłumika szmerów. Wstawiłem zwykłą rurę 80mm PCV i dźwięk silnika znacznie wyraźniejszy.
Dokladnie zrobilem to samo i dzwiek jest teraz bosskiPolecam usunięcie tłumika szmerów. Wstawiłem zwykłą rurę 80mm PCV i dźwięk silnika znacznie wyraźniejszy.
Jakby Ci się chciało może byś jakąś fotkę pstryknął ?Polecam usunięcie tłumika szmerów. Wstawiłem zwykłą rurę 80mm PCV i dźwięk silnika znacznie wyraźniejszy.