Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
teraz masz pewność - jak jest u ciebieJa wczoraj sprawdzałem na kolejnej z fabrycznymi ksenonami. Też są oba oznaczenia. Teraz mamy pewność. Bez względu na rodzaj świateł w 166 klosze są homologowane na oba źródła światła. Są identyczne.
Ta różnica w odcięciu o której pisze kozi to jest pomiędzy soczewką a zwykłą lampą. Soczewka do ksenonu jest identyczna jak do halogenu. Jedynie gdzie w necie napotkałem na ideologię koziego to forum vw i bmwja rozkręcałem soczewki halogenowe w swojej poprzedniej i przysłona wyglądała normalnie czyli _/- więc nie może siłą rzeczy świecić tak _/
Chyba koziego trochę uniosły emocje w temacie hidów
Tak czy siak autor watku z jakiegoś powodu ma klosze DC (co jednoznacznie dopuszcza ksenon) ale nie ma przetwornic. Czekamy na zdjęcia. Jak wygląda w środku ten reflektor, gniazdo żarówki itd.
I w każdej soczewceOdciecie w ksenonie jest płaskie
........_____
____/
Tak. Soczewki są te same jak i przysłony.Podsumujmy. Twierdzisz że soczewki czy to halogenowe czy ksenonowe mają odcięcie płaskie? (jak napisałeś kilka postów wyżej)
Nie. To wtedy zależy czy ksenon czy halogen. Tu się zgadzamy.A reflektory paraboliczne zawsze ukośne?