Komunikat ICS - "Bootsector 3.1 AR" i "Loading loader"

• Autor wątku Autor wątku wojtekolsztyn
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wojtekolsztyn

Guest
Witam
Problem jest mianowicie taki - w trakcie jazdy wyłączył się ics co pociągnęło za sobą nawiew ,po wyjęciu kluczyka ekran nie zgasł i palił sie komunikat bootsector 3.1 AR i pod tym loading loader a pod tym niebieska ramka-po odłączeniu aku wszystko działa i tak juz kilka razy ale dzis aku nie pomógł

Jskies zwarcie musi być. Ja na Twoim miejscu sprawdził bym czy nagrzewnica nie cieknie na początek.

Bez zajrzenia w okolice ICSa się nie obejdzie. Na początek zdejmij boczek pod nogami pasażera i sprawdź czy nie jest mokro, później wymontuj ICSa i obejrzyj czy wszystko wygląda w miarę dobrze. Jak wszystko niby ok i sucho to raczej ICS wyzionął ducha i albo zabawa w domowego elektronika albo czeka cię zakup używki.

witam. nie bede zakladal nowego tematu a szukajka nie dziala. przegrzebalem forum i nie znalazlem niczego co by mnie interesowalo. Mam do was pytanie. Czy opcja equalizer jest dostępna w kazdym ics? mozna to jakos odblokowac? bo kumpel ma tez 166 z tego samego roku i on ma equalizer a u mnie nie ma tej opcji

....bo on ma DSP a Ty nie....

Kolego mariusz...... Poczytaj sobie instrukcję obsługi. Tam jak byk jest napisane. Jak masz DSP to masz w menu audio zakładkę DSP i tam masz equalizer. Jeżeli nie masz DSP to będziesz miał w menu audio zakładkę SDV i w niej masz tylko bas i orientację dźwięku (balance, fader).

Żeby menu DSP było aktywne to musisz mieć przynajmniej podpiętą wiązkę DSP i procesor dźwięku. Nie ma innej opcji.

Amortyzatory
Powrót